Είμαι Αντιδήμαρχος… εργάτης

Την Πέμπτη «Αυτοπροσώπως» στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV ο νέος Αντιδήμαρχος Χίου Γ. Μπελέγρης
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Κυρ, 27/12/2020 - 10:59

Παίκτη που αποδίδει δεν τον κάνεις… αλλαγή.

Βασική προπονητική τακτική, μόνο που στην περίπτωση του Γ. Μπελέγρη, έχασε ο… ομάδα και βρέθηκε εκτός Δήμου για ένα χρόνο.

Μέχρι που τον κάλεσαν ξανά για μεταγραφή και δεν είπε όχι.

«Αν δεν έβγαινε Δήμαρχος ο Σταμάτης Κάρμαντζης και σε καλούσε να βοηθήσεις ο Κ. Τριαντάφυλος, θα πήγαινες;

Η απάντηση κοφτή και αποφασιστική: Βεβαίως, φυσικά και θα πήγαινα.

Η συζήτηση έτσι κι’ αλλιώς μαζί με τον πρώην Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, έχει ενδιαφέρον, πόσο μάλλον τώρα, που με ένα χρόνο καθυστέρηση ο Γιώργης Μπελέγρης, μαζί με τον Ανδρέα Βεργίτση, από τα καλύτερα στελέχη της Δημοτικής αρχής Βουρνού, βρέθηκε στον κέντρο της επικαιρότητας, αποδεχόμενος πρόταση του Δημάρχου Σταμάτη Κάρμαντζη, να συνδράμει το Δημοτικό έργο από την θέση του Αντιδημάρχου Χίου.

Καθημερινότητα, λύση άμεσων προβλημάτων, ασχολία με την λεπτομέρεια, ταχεία επέμβαση, χτένισμα της πόλης. Πως έγινε και ο Δήμαρχος Χίου εμπιστεύτηκε στην νευραλγικότερη θέση έναν… παίκτη από άλλη ομάδα;

«Κοιτάξτε, λέει ο Γ. Μπελέγρης, στον Γιάννη Τζούμα την Πέμπτη στις 7.00 μ.μ. στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV στην εκπομπή «Αυτοπροσώπως» στον Μ. Βουρνού, που ξέρω πως κακώς πάντως, αλλά στεναχωρήθηκε, χρωστάω ότι, εγώ που δεν πέρναγα ούτε έξω από τον Δήμο, τον… ερωτεύτηκα. Μου αρέσει η προσφορά, με εξιτάρει να λύνω προβλήματα, δεν πιστεύω ότι ο Δήμος χρειάζεται… σοφούς, εργάτες χρειάζεται, τέτοιος είμαι».

Κι’ αν ο Σταμάτης Κάρμαντζης κάνει… κουμάντα;

«Μπα, ρώτησα, είδα, δεν έχει αυτό το στυλ. Δήμαρχος είναι θα χαράξει πολιτική, είναι ο πρώτος, έχει τον πρώτο λόγο, αλλά δεν ανακατεύεται, σε αφήνει και δουλεύεις, εγώ αυτό θέλω. Ο Σταμάτης Κάρμαντζης εκτός των αδιαμφισβήτητων ικανοτήτων του, τα πάει καλά με την Κυβέρνηση, έχουμε πάρει χαμπάρι, μαζί με τον Ν. Μηταράκη, τι χρήμα έχουν φέρει στο νησί; Εγώ αυτό θέλω, χρήμα και ελευθερία προσφοράς. Ο Δήμαρχος φέρνει χρήμα και χαράσσει πολιτική και πορεία, εμείς δουλεύουμε. Η τοπική αυτοδιοίκηση δεν θέλει χρώματα, δεν θέλει Κόμματα, θέλει εργάτες, εγώ αυτός είμαι».

Αυτά προλογικά, τα υπόλοιπα δείτε τα τηλεοπτικά.

 

 

aytoprosopos_me_ton_giorgo_mpelegri

Σχετικά Άρθρα