Έλεγχοι και πρόστιμα από την υπηρεσία Καθαριότητας για μπάζα και κλαδιά στους κάδους

ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΖΗΤΑ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 28/05/2020 - 14:43

Επιτόπου ελέγχους και αυτοψίες σε γειτονιές και κεντρικά σημεία κάνει επιτροπή από υπαλλήλους του τμήματος καθαριότητας καθώς σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο την τελευταία περίοδο έχουν μετατραπεί από σε μικρές χωματερές.

«Σήμερα το πρωί είχαμε καταγγελία συμπολίτισσας καθώς δεν μπορούσε να βγει από την πόρτα της γιατί κάποιος από την γειτονιά είχε αφήσει δεκάδες κομμένα κλαδιά στον δρόμο», ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον ίδιο, εντοπίστηκαν δυο περιπτώσεις φορτηγών που έκαναν ανατροπή μπάζων και σκουπιδιών δίπλα σε κάδους στην περιοχή του Βροντάδου και έχουν κληθεί οι οδηγοί τους για απολογία πριν την επιβολή προστίμου.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας απευθύνει έκκληση προς τους δημότες που έχουν μπάζα ή κλαδιά να έρθουν σε συνεννόηση με την υπηρεσία καθαριότητας στο τηλέφωνο 2271350836 ενώ υπενθυμίζει ότι τα μπάζα μπορούν να οδηγούνται στο παλιό λατομείο Βαλασάκη στο Θολοποτάμι, ενώ τα κλαδιά στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων όπου λειτουργεί ο κλαδοτεμαχιστής του Δήμου.

kynigi._emplekomenon_gia_aithaireti_ripsi_mpazon

Σχετικά Άρθρα