Εμβολιαστικά κέντρα στη Χίο: Με ποιο προσωπικό;

Νέα κινητοποίηση σήμερα στην πύλη του Νοσοκομείου
Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 10/12/2020 - 11:13

Μία ακόμη κινητοποίηση συμβολικού χαρακτήρα σήμερα το πρωί στην πύλη του Νοσοκομείου, αφορμή την Πανελλαδική Μέρα Δράσης για την Υγεία, με πρωτοβουλία του ΣΕΣΝΟΧ, ο Πρόεδρος του οποίου, Γιάννης Λαμπαδοχυτός ανέδειξε σε δηλώσεις που έκανε και το ζήτημα που προκύπτει με την στελέχωση των εμβολιαστικών κέντρων για τον covid 19.

"Θα λειτουργήσουν εμβολιαστικά κέντρα εκτός Νοσοκομείου αλλά με ποιο προσωπικό; Στο Κέντρο Υγείας Χίου, για παράδειγμα δεν υπάρχουν άτομα, οπότε τι θα κάνουν; Θα πάρουν το προσωπικό που ΔΕΝ έχει το Νοσοκομείο; Έχουμε μειωμένο προσωπικό κατά 30% και παράλληλα αρκετοί βγαίνουν εκτός υπηρεσίας, λόγω covid 19", ανέφερε ο κος Λαμπαδοχυτός.

"Αισθανόμαστε αναλώσιμοι", πρόσθεσε η Μαρία Σαραντινούδη, μέλος του Σωματείου με το Δημήτρη Κουτσουράκη να προσθέτει ότι αυτή τη στιγμή ο κλάδος τους θρηνεί πανελλαδικά 12 νεκρούς από κορωνοϊό, χωρίς να λαμβάνονται τα μέτρα που πρέπει για την προστασία τους.

Τέλος η Ολυμπία Κουβαρά εστίασε στο ζήτημα των ελλείψεων υλικών και μέσων προστασίας στο Νοσοκομείο ενώ για μια ακόμα φορά οι συνδικαλιστές έθεσαν το θέμα του ανθυγιεινού που εξακολουθούν να απαιτούν, χωρίς την ανταπόκριση της κυβέρνησης.

emvoliastika_kentra_me_prosopiko_ton_nosokomeion

Σχετικά Άρθρα