Έναρξη εργασιών στον Θόλο καταγγέλλει το ΚΙΝΑΛ

Τετ, 05/01/2022 - 18:35
ΚΙΝΑΛ

Επικείμενη έναρξη εργασιών για την Δομή Μεταναστών στον Θόλο προαναγγέλλει η Ν.Ε. Του ΚΙΝΑΛ Χίου με την παρακάτω ανακοίνωση:

"Για άλλη μια φορά μετά από δύο χρόνια, η χιακή κοινωνία βρίσκεται απέναντι από τον ωμό εκβιασμό της κυβέρνησης της ΝΔ και του υπουργού Μηταράκη οι οποίοι επέλεξαν σε μέρες γιορτινές να επιβάλλουν την στείρα πολιτική τους στο μεταναστευτικό με το ζόρι. Έτσι μέσα στις επόμενες ώρες και μέρες η ανάδοχος εταιρεία κατασκευής της υπερδομής στο Θόλος με την αμέριστη στήριξη της κυβέρνησης θα κηρύξει έναρξη εργασιών.

Παράλληλα όλοι οι φορείς του νησιού με ανακοινώσεις τους έχουν δηλώσει την αντίθεσή τους στο όλο εγχείρημα. Ως ΝΕ του Κινήματος Αλλαγής συστρατευόμαστε στον κοινό αγώνα όλων των συντοπιτών μας ώστε να αποτραπούν για ακόμη μια φορά  οι ανεδαφικές επιδιώξεις μιας κυβέρνησης που δε σέβεται τους Ακρίτες Νησιώτες.

Ζητάμε άμεσα να σταματήσει οποιαδήποτε κίνηση έχει προγραμματιστεί από τον υπουργό και να γίνουν σεβαστές οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και η βούληση του χιακού λαού".

Σχετικά Άρθρα