Ενεργειακή αναβάθμιση του Οικοτροφείου Οινουσσών

Ακούστε το ηχιτικό
Τετ, 24/02/2021 - 18:21
Ηχητικό απόσπασμα: 

Την περασμένη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Οινουσσών Γ. Δανιήλ, συνυπέγραψε με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ναυτιλίας και Παιδείας Οινουσσών, Στέφανο Διαμ. Πατέρα, ενώπιον της Συμβολαιογράφου Αθηνών Μαρίας Τρούσα, την παράταση της παραχώρησης επικαρπίας του Οικοτροφείου (ιδιοκτησίας του Συνδέσμου) υπέρ του Δήμου Οινουσσών.

Όπως σημειώνει ο Δήμαρχος σε ανάρτηση του:

"Με την συμβολαιογραφική αυτή πράξη ουσιαστικά εκκινεί το σημαντικό έργο ΕΣΠΑ της ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου προϋπολογισμού 400.000 ευρώ.

Ένα έργο μεγάλης περιβαλλοντικής σημασίας, που αναβαθμίζει τις εκπαιδευτικές μας υποδομές, υλοποιείται μετά από διετή επίμονο αγώνα γραφειοκρατικής απεμπλοκής, που έδωσε επιτυχώς η Δημοτική μας Αρχή, υπό την τεχνική καθοδήγηση της ΜΟΔ Α.Ε. και της πολύ καλής δουλειάς της συμβούλου μας έμπειρης τεχνικής εταιρείας ΑΠΛΕΘΡΟΝ Α.Ε.

Θερμές ευχαριστίες οφείλω στον Σύνδεσμο, στον Πρόεδρο και το Δ.Σ. για την στενή συνεργασία και συναντίληψη, που θα ενισχύσει και την κοινή μας εκστρατεία για την επίλυση και του έτερου ζητήματος της οικονομικής στήριξης της λειτουργίας του. Επιπροσθέτως οφείλω ευγνώμονες ευχαριστίες στον Πρόεδρο του Ταμείου Ευπραγίας Οινουσσών αγαπητό φίλο και συμπατριώτη κ. Γιάννη Μάρκ. Χατζηπατέρα και το εκλεκτό συμβούλιο του ΤΕΟ για την καίρια κι αποφασιστική συμβολή του".

Επισυνάπτεται απόσπασμα ραδιοφωνικής συνέντευξης του Δημάρχου Οινουσσών στην Αλήθεια.

Σχετικά Άρθρα