Ενημέρωνει για την προμήθειες της ΔΗΚΕΧ ο Κ. Φρεζούλης

Πέμ, 21/01/2021 - 11:08

Ο Κυριάκος Φρεζούλης Δημοτικός Σύμβουλος της ΣυμμαΧίας Αξιών και μέλος του Δ.Σ. της ΔΗΚΕΧ στη συνεδρίαση της 18 Ιανουαρίου καταψήφισε όλα εκείνα τα θέματα που αφορούσαν προμήθειες ειδών είτε με πρόχειρους διαγωνισμούς είτε με απευθείας αναθέσεις.

Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο δημοτικός σύμβουλος, ο ίδιος υποστήριξε την πάγια θέση της ΣυμμαΧίας για διαφανείς διαδικασίες στα έργα και στις προμήθειες και κυρίως για την μη ισότιμη ενημέρωση όλων των χιωτών επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται σε κάθε κλάδο ιδίως τώρα μέσα σε αυτή την τεράστια οικονομική κρίση που βιώνουν οι επαγγελματίες. 

Πρότεινε μάλιστα η ενημέρωση τους να γίνεται κάθε φορά με την αποστολή της πρόσκλησης με email είτε απευθείας στους ενδιαφερόμενους είτε με ενημέρωση στα συλλογικά τους όργανα!"

Η πρότασή του, όπως αναφέρει, δεν έγινε αποδεκτή από τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΧ και τα υπόλοιπα μέλη οπότε ενημερώνει ότι στο εξής  για κάθε προμήθεια ή για απευθείας αναθέσεις θα ενημερώνουν απευθείας από την ΣυμμαΧία Αξιών με αποστολή mail όσους επαγγελματίες θα αφορά η συγκεκριμένη δαπάνη ή τα συλλογικά τους όργανα!

Συγκεκριμένα ψηφίστηκαν από τη ΔΗΚΕΧ δαπάνες για:

α) Προμήθεια ειδών βιβλιοπωλείου 6.800€

β) Προμήθεια ειδών αναλωσίμων για βρέφη (πάνες κ.τλπ) 4.200€

γ) Προμήθεια 2 έγχρωμων εκτυπωτών 640.00€

δ) Προμήθεια 3 κλιματιστικών 2.270€

ε) Παροχή υπηρεσιών courier

ζ) Προμήθεια ειδών ελαιοχρωματισμού 290€ και άλλες μικροδαπάνες

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στη διαδικασία μπορούν να επικοινωνήσουν με τη ΔΗΚΕΧ στο τηλέφωνο: 2271350088 και να υποβάλλουν τις προσφορές τους.

 

•Επισυνάπτεται η σχετική εισήγηση των θεμάτων.

Συνημμένα αρχεία:

Σχετικά Άρθρα