Εορτή Ενόπλων Δυνάμεων και από την Περ. Ενότητα Χίου

Τετ, 20/11/2019 - 14:38

Εκδηλώσεις για την ημέρα των ενόπλων δυνάμεων διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα. Ανάμεσά τους η τέλεση δοξολογίας αύριο στην Μητρόπολη στις 11 π.μ.,  με επίκαιρη ομιλία από τον Αντισυνταγματάρχη πεζικού Κωνσταντίνο Πανταζή και στις 11.40 επιμνημόσυνη δέηση – κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο των Πεσόντων.

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Παντελή Μπουγδάνου

Για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων 2019

 

Στις 21 Νοεμβρίου τιμούμε τις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας.  Τιμούμε τις ιστορικές παρακαταθήκες που μας έχουν αφήσει, πάντοτε παρούσες και ενεργές για την προάσπιση της Ελευθερίας και της Εθνικής Ανεξαρτησίας.

Σήμερα, σε μια εποχή γεωπολιτικής αστάθειας, οι άνδρες και οι γυναίκες του Στρατού Ξηράς, του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας, αποτελούν παράγοντα ασφάλειας και σταθερότητας. Με υψηλή αίσθηση καθήκοντος, και συνείδηση του χρέους εκπληρώνουν την αποστολή τους. Ειδικά εδώ στην ακριτική περιοχή μας το γνωρίζουμε και το εκτιμούμε βαθύτατα.

Παράλληλα, προσφέρουν και το πολύπλευρο κοινωνικό τους έργο σε πολλά πεδία, αρωγοί και συμπαραστάτες της τοπικής κοινωνίας όπου υπάρξει ανάγκη.

Καλώ τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις που και φέτος οργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Χίου για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στους άνδρες και γυναίκες των Ενόπλων μας Δυνάμεων εύχομαι να συνεχίσουν να εκπληρώνουν με τον ίδιο ζήλο την εθνική αποστολή τους.

 

Σχετικά Άρθρα