Χίος, Σάββατο 8 Αυγούστου

Έπαινος σε ζευγάρι Ολλανδών, που επισκέπτονται ανελλιπώς τη Χίο για 20 χρόνια

Δείτε το Βίντεο
Δευ, 10/06/2019 - 15:36

Είναι Ολλανδοί και είναι ζευγάρι στη ζωή και τις διακοπές, τις οποίες ανελλιπώς απολαμβάνουν στο νησί μας για 20 συνεχή χρόνια!

Σήμερα έκπληκτοί ειδοποιήθηκαν από τον Δήμαρχο Χίου Μ. Βουρνού να περάσουν από το Δημαρχείο να τους τιμήσει με αναμνηστική πλακέτα.

Το κάνουμε αυτό εδώ και τρία χρόνια μας είπε ο Δήμαρχος και το οφείλουμε σ’ αυτούς τους ανθρώπους γιατί μετά από τόσα χρόνια δεν είναι πια τουρίστες αλλά… συγγενείς μας.

Οι Ολλανδοί πάντως το χάρηκαν σαν μικρά παιδιά.

Σχετικά Άρθρα

Ανακοίνωση του Συνδυασμού Σύμπραξη Δημιουργίας
Παρ, 07/08/2020 - 18:21

Όταν ένα ανιδιοτελές και αυθόρμητο κάλεσμα  προς άξιους  και εργατικούς δημοτικούς συμβούλους για κοινή δράση και δημιουργικό έργο, μια ενωτική προσπάθεια ώστε κάθε μέρα, οι Χιώτισσες και οι Χιώτες  να βλέπουν κάτι νέο, όμορφο και λειτουργικό που θα αναβαθμίζει την ποιότητα της καθημερινότητάς τους, ορίζεται αποστασία, αυτό λέγεται ξεκάθαρη προσπάθεια για διχόνοια του λαού εις βάρος του λαού.

 

Ο Δήμαρχος  Σταμάτης Κάρμαντζης και η δημοτική αρχή- συνεχίζουν αποφασιστικά και δυναμικά   για το κοινό συμφέρον  και για ένα εντελώς διαφορετικό αύριο της Χίου μας  και των πολιτών. Βλέπουν μόνο μπροστά ενωτικά και παραγωγικά, γιατί εν τέλει μόνο αυτό ενδιαφέρει τους συμπολίτες μας.