Έπεσαν οι υπογραφές για την ολοκλήρωση της οδού Ιωάννη Χρήστου

ΕΡΓΟΥ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΧΙΟΥ
Δείτε το Βίντεο
Τετ, 26/05/2021 - 12:28
Έπεσαν οι υπογραφές για την ολοκλήρωση της οδού Ιωάννη Χρήστου

Σε… καλό δρόμο είναι η ολοκλήρωση της επέκτασης της οδού Ιωάννη Χρήστου καθώς την Τετάρτη 26/5/21 το μεσημέρι «έπεσαν» οι υπογραφές με τον χιώτη ανάδοχο (Πυλώνας Α.Ε.) προκειμένου ένα έργο που έχει περάσει από χίλια κύματα να ολοκληρωθεί.

«Η υπογραφή της σύμβασης σηματοδοτεί και την πρόθεση της δημοτικής αρχής να ολοκληρώσει το έργο», ανέφερε ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης, υπογραμμίζοντας ότι παρά τα προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί σε σχέση με τον προηγούμενο ανάδοχο η δημοτική αρχή κατάφερε να τα ξεπεράσει.

Η ολοκλήρωση της επέκτασης της οδού Ιωάννη Χρήστου, που υπολογίζεται σε λιγότερο από 14 μήνες, αποτελεί τμήμα του μεγάλου έργου της επέκτασης του Αεροδρομίου Χίου που, όπως όλα δείχνουν, μπήκε σε τροχιά υλοποίησης.

Ο Δήμος Χίου έδωσε την είδηση ως εξής με το παρακάτω δελτίο τύπου: 

Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι σήμερα (26/05) υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ Δήμου Χίου και της χιακής εταιρίας «Πυλώνας», για την ολοκλήρωση του κομβικής σημασίας έργου που αφορά την επέκταση της οδού Ιωάννου Χρήστου, η οποία ως γνωστόν αποτελεί προϋπόθεση για την επέκταση προς βορρά του διαδρόμου του αεροδρομίου της Χίου. Ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης ευχαριστεί θερμά τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Ξενάκη, τον Προϊστάμενο των Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Λευτέρη Παπαλάνη καθώς και όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν προκειμένου να διασωθεί το έργο. Ιδιαίτερος επίσης και καθοριστικός είναι και ο ρόλος του Χιώτη Υπουργού Νότη Μηταράκη, ο οποίος όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος πάντα  βοηθά και στηρίζει τη Χίο στα κέντρα λήψης αποφάσεων. Το χρονοδιάγραμμα των εργασιών είναι 14 μήνες, το οποίο όπως τόνισε ο ανάδοχος κ. Γιώργιος Γιαλούρης θα τηρηθεί στο ακέραιο.

 

me_agona_sothike_to_ergo_tis_odoy_ioanni_hristoy

Σχετικά Άρθρα