Επιμένει στην παράκαμψη του Χαλκειούς ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου

ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ
Δείτε το Βίντεο
Τετ, 28/09/2022 - 13:13

Κάθετος ως προς τη συνέχιση του σχεδιασμού της Περιφέρειας για την κατασκευή της παράκαμψης του Χαλκειούς ήταν σε δηλώσεις του σήμερα ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου, Κωνσταντίνος Μουτζούρης.

Επικαλούμενος το σχεδιασμό που έγινε από την προηγούμενη περιφερειακή αρχή, αλλά και το γενικό καλό σημείωσε ότι προχωρούν κανονικά τις διαδικασίες, λέγοντας ότι το πρωί είχε συνάντηση στην περιφέρεια με πολίτες που θέλουν να κατασκευαστεί η παράκαμψη και διαμαρτύρονται για την καθυστέρηση που υπάρχει.

Ο ίδιος μάλιστα ανέφερε ότι  όφελος από την κατασκευή του έργου θα υπάρξει και σε άλλους οικισμούς, εκτός του Χαλκειούς.

Όσον αφορά την εντολή του Στε να μην προχωρήσουν τα έργα έως ότου εκδοθεί η απόφαση επί αγωγής που κατέθεσαν κάτοικοι, τόνισε ότι αυτό αφορά μόνο τις εκτάσεις των κατοίκων που προσέφυγαν.

Θυμίζουμε ότι χθες στη συνέντευξη που δόθηκε, με πρωτοβουλία του τοπικού συμβουλίου Χαλκειούς, αναφέρθηκε ότι στο μεταξύ κατατέθηκαν κι άλλες δύο αγωγές κατοίκων στο ΣτΕ που ζητούν να μη γίνει η παράκαμψη.

epimenei_stin_parakampsi_toy_halkeioys_i_perifereia

Σχετικά Άρθρα