Το Εργατικό Κέντρο καταγγέλλει την ξεφτίλα

Ανακοίνωση της Διοίκησης
Δευ, 06/10/2014 - 20:29

Η πρωτοφανής απόφαση της ΔΕΗ να λειτούργει το ταμείο μόνο για μια φορά την εβδομάδα, αποτελεί μια ακόμη ένδειξη της πολίτικης που ακολουθείται και έχει ως στόχο την πλήρη υποβάθμιση της ζωής των πολιτών.

Χωρίς καμιά δικαιολογία η οίκηση της επιχείρησης αποφάσισε να ταλαιπωρήσει και άλλο τους καταναλωτές, σπρώχνοντας τους στην εξόφληση λογαριασμών σε τράπεζες ή άλλες συμβεβλημένες επιχειρήσεις, υποχρεώνοντας τους να καταβάλουν προμήθεια.

Το πρόβλημα όμως δεν σταματά μόνο εδώ. Μεγάλη μερίδα καταναλωτών, λόγο ανεργίας ή οικονομικής κρίσης αναγκάζονται να κάνουν διακανονισμό στην πληρωμή του λογαριασμού κάτι που γίνεται μόνο στα γραφεία της ΔΕΗ και αμέσως μετά να πληρώσουν.

Αντιλαμβάνεστε την ταλαιπωρία που υφίσταται οι πολίτες ,όταν είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν όρθιοι σε ουρά, σε εξωτερικό χώρο, για ώρες.

Το Εργατικό Κέντρο Χίου καταγγέλλει την πρωτοφανή αυτή απόφαση της ΔΕΗ και ζητά από την επιχείρηση να την ανακαλέσει έτσι ώστε να μπορούν οι πολίτες και οι εργαζόμενοι να εξυπηρετούνται.

 

Σχετικά Άρθρα