Εργατικό Κέντρο: Να μην επαναληφθεί

Παρέμβαση για τις εικόνες ντροπής με τις ουρές Τούρκων τουριστών στο Τελωνείο
Τρί, 12/07/2016 - 16:00

Στους Υπουργούς Οικονομίας, Εξωτερικών και Εσωτερικών απευθύνεται η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου ζητώντας την παρέμβαση των αρμόδιων υπηρεσιών προκειμένου να μην επαναληφθούν τα προβλήματα με τον έλεγχο διαβατηρίων, στο Τελωνείο Χίου.

«Τέτοια περιστατικά», τονίζει το ΕΚΧ αναφερόμενο στις ουρές των Τούρκων τουριστών που περίμεναν επί τρίωρο για να γίνει ο έλεγχος ,  «αμαυρώνουν την εικόνα του νησιού μας που το τελευταίο διάστημα μαζί με τα υπόλοιπα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου βλέπει τον ήδη περιορισμένο αριθμό τουριστών να συρρικνώνεται ακόμα περισσότερο. Ως εκ τούτου, ζητούμε την αναβάθμιση του συστήματος ελέγχου και την δημιουργία εφεδρικού συστήματος, την επάνδρωση του τελωνείου Χίου με επιπλέον προσωπικό και την επισκευή και επέκταση των εγκαταστάσεων.»

«Οι Τούρκοι επισκέπτες αποτελούν τα τελευταία χρόνια ίσως τον μοναδικό αιμοδότη της οικονομίας του νησιού μας και δυστυχώς, η πληγή που δέχτηκε από αυτό το περιστατικό ο ήδη κατακερματισμένος τουρισμός μας ήταν μεγάλη. Αν δεν βρεθούν άμεσες λύσεις οι επιπτώσεις θα είναι καταστροφικές.

Αναμένουμε τις δικές σας ενέργειες.», καταλήγει το Εργατικό Κέντρο Χίου

Σχετικά Άρθρα