Χίος, Τρίτη 28 Ιανουαρίου

Γ. Μπελέγρης: Θα κλείσουμε τους χώρους εναπόθεσης απορριμμάτων

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Δευ, 08/07/2019 - 20:12

Αυτοί που θα μας διαδεχθούν ας τα κάνουν καλύτερα, εμείς θα κλείσουμε τους χώρους εναπόθεσης απορριμμάτων στα χωριά της Νότιας Χίου και θα αποσύρουμε τους κάδους, που υπάρχουν εκεί.

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι για τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας μετά την δημοσίευση άλλης μιας φωτογραφίας, του μικρού… σκουπιδότοπου της Καλαμωτής.

Όπως πολύ καλά είδαμε στην σχετική φωτογραφία, μας είπε ο Γ. Μπελέγρης ο κάδος είναι άδειος και έξω απ’ αυτόν είναι πεταμένα μπάζα. Αυτό γίνεται γιατί κάθε μεσημέρι μικροί εργολάβοι, έρχονται με τα φορτηγάκια τους και αντί να γεμίσουν τους κάδους κάνουν ανατροπή και σηκώνονται και φεύγουν.

Συγνώμη αλλά αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί, έχω μάθει να χρησιμοποιώ πολιτισμένη γλώσσα και μεθόδους, εδώ χρειάζεται κάτι άλλο, ας το κάνουν οι επόμενοι, εμείς θα αποσύρουμε τους κάδους, κατέληξε ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας.

Σχετικά Άρθρα

Παρέμβαση του Αντιπεριφερειάρχη Χίου στον Υπ. Μεταφορών, Κ. Καραμανλή
Τρί, 28/01/2020 - 16:06

Στον Υπουργό Μεταφορών Κ. Καραμανλή και το Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΛΤΑ θέτει το ζήτημα της υποβάθμισης του Γραφείου ΕΛ.ΤΑ. στα Καρδάμυλα, ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου, Παντελής Μπουγδάνος, επισημαίνοντας αναλυτικά τα παρακάτω:

"Συγκεκριμένα από τις 31/1/2020 με τη λήξη της σύμβασης της μιας (εκ των δυο) υπηρετούσας υπαλλήλου το προσωπικό θα μειωθεί κατά 50% και θα είναι αδύνατο να εξυπηρετήσει τα Καρδάμυλα και το σύνολο των 11 περιφερειακών οικισμών της Βορειοανατολικής Χίου.

Επισημαίνω ότι πρόκειται για περιοχή ιδιαίτερα δυσπρόσιτη, υπάρχει μεγάλος αριθμός ηλικιωμένων συμπολιτών μας, οι οποίοι είναι εξαιρετικά δύσκολο να μετακινηθούν, ή δεν έχουν γνώση και πρόσβαση σε ΑΤΜ.  Η αδυναμία ουσιαστικά διανομής και προσφοράς ταχυδρομικών υπηρεσιών θα είναι πλήγμα και θα συμβάλει στην ερήμωση των χωριών της Β.Α. Χίου.

κ. Υπουργέ

Καθημερινά δίνουμε έναν μεγάλο αγώνα για τη διατήρηση του πληθυσμού στα χωριά του ακριτικού μας νησιού. Η υποβάθμιση υπηρεσιών λειτουργεί αρνητικά και υπονομεύει αυτόν των αγώνα. Παρακαλώ θερμά για το ενδιαφέρον και την παρέμβασή σας ώστε το Γραφείο ΕΛ.ΤΑ. Καρδαμύλων να συνεχίσει να λειτουργεί με τους όρους που λειτουργεί έως σήμερα και να διασφαλιστεί η συνέχιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Είμαι βέβαιος ότι αντιλαμβάνεστε το εύλογο και το επείγον του αιτήματός μας και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων"