Χίος, Παρασκευή 5 Ιουνίου

Γ. Μπελέγρης: Θα κλείσουμε τους χώρους εναπόθεσης απορριμμάτων

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Δευ, 08/07/2019 - 20:12

Αυτοί που θα μας διαδεχθούν ας τα κάνουν καλύτερα, εμείς θα κλείσουμε τους χώρους εναπόθεσης απορριμμάτων στα χωριά της Νότιας Χίου και θα αποσύρουμε τους κάδους, που υπάρχουν εκεί.

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι για τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας μετά την δημοσίευση άλλης μιας φωτογραφίας, του μικρού… σκουπιδότοπου της Καλαμωτής.

Όπως πολύ καλά είδαμε στην σχετική φωτογραφία, μας είπε ο Γ. Μπελέγρης ο κάδος είναι άδειος και έξω απ’ αυτόν είναι πεταμένα μπάζα. Αυτό γίνεται γιατί κάθε μεσημέρι μικροί εργολάβοι, έρχονται με τα φορτηγάκια τους και αντί να γεμίσουν τους κάδους κάνουν ανατροπή και σηκώνονται και φεύγουν.

Συγνώμη αλλά αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί, έχω μάθει να χρησιμοποιώ πολιτισμένη γλώσσα και μεθόδους, εδώ χρειάζεται κάτι άλλο, ας το κάνουν οι επόμενοι, εμείς θα αποσύρουμε τους κάδους, κατέληξε ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 04/06/2020 - 21:46

Από τον Αντιδήμαρχο Γ. Πατεριμό πήραμε την παρακάτω επιστολή: 

Από το πρωί έχω δώσει στους συλλόγους την παραίτηση μου για λόγους που δεν είναι της παρούσης στιγμής να εξηγήσω.Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις οικογένειες ΑμεΑ που με στήριξαν στην πορεία μου στους συλλόγους Παγχιακό Σύλλογο και Περιφερειακή Ομοσπονδία Β. Αιγαίου ΑμεΑ. Θα συνεχίζω να  αγωνίζομαι για τα αυτονόητα δικαιώματα σας από όποια θέση κατέχω και κυρίως σαν πατέρας παιδιού ΑμεΑ .