Γ.Καραβασίλης: Ζητάμε ασφαλή Σχολεία με … αποδείξεις την επόμενη σχολική χρονιά

Δείτε το Βίντεο
Δευ, 27/05/2024 - 13:43

Την ασφάλεια των σχολείων της Χίου, με αφορμή και περιστατικά που συμβαίνουν  πανελλαδικά, εξέφρασε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Χίος Μπροστά» Γιάννης Καραβασίλης.

Ο ίδιος σε συνέντευξη του υπογράμμισε ότι πρόκειται  για θέμα που έχει τεθεί από το 2020 στην προηγουμένη Δημοτική Αρχή  χωρίς μέχρις στιγμής να έχουν γίνει οι έλεγχοι και να δοθούν τα απαιτούμενα πιστοποιητικά.

«Δεν είναι μόνο τα θέματα συντήρησης  καυσίμων  που είχαμε θέσει στην προηγουμένη Δημοτική Αρχή. Τώρα μιλάμε και για αντισεισμικό έλεγχο, πρόσβαση σε ράμπες, υγιεινή και μια σειρά θεμάτων που θα εξασφαλίσουν ασφαλή σχολεία τόσο για μαθητές όσο και για εκπαιδευτικούς», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας  ότι όλα αυτά πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την νέα σχολική χρονιά.

Παράλληλα ο κ Καραβασίλης  επανάλαβε ότι δεν πρέπει να γίνουν περικοπές δαπανών για τις σχολικές μονάδες, ενώ με αφορμή πρόσφατο  email που εστάλη στα σχολεία και αναφέρονταν στην αδυναμία των Τεχνικών Υπηρεσιών να ανταπεξέλθουν σε κάθε βλάβη, τόνισε ότι μετά από διευκρίνηση αυτό αφορά μόνο μικροεπεμβάσεις στα σχολεία.

zitame_asfali_sholeia_me._apodeixeis_tin_epomeni_sholiki_hronia

Σχετικά Άρθρα