Χείρα βοηθείας από την Περιφέρεια για την επισκευή της παλιάς Παθολογικής

Την πρόθεσή του για ένταξη του έργου γνωστοποίησε στην αν. Υπουργό Υγείας ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου, Π. Μπουγδάνος
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Δευ, 27/09/2021 - 13:11

Την είδηση ότι πρόθεση του Αντιπεριφερειάρχη Χίου, Παντελή Μπουγδάνου, είναι να ενταχθεί στο νέο επιχειρησιακό πρόγραμμα Βορείου Αιγαίου η επισκευή του κτηριακού συγκροτήματος του Νοσοκομείου Χίου στο οποίο στεγαζονταν το αιματολογικό, πνευμονολογικό και η παλιά παθολογική, έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης σε δηλώσεις που έκανε σήμερα.

Το θέμα αυτό συζητήθηκε και στη συνάντηση που είχε την περασμένη Παρασκευή με την αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα, στην οποία ανέφερε ότι το έργο θα χρηματοδοτηθεί μετά την ολοκλήρωση της μελέτης που βρίσκεται σε εξέλιξη και γίνεται με πρωτοβουλία -όπως είναι γνωστό του Νοσοκομείου- σε συνεργασία με ιδιώτη χορηγό.

Στη συνάντηση με την κα Γκάγκα παρευρέθηκαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας & Μέριμνας κος Παντελής Βρουλής και ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης κος Στέλιος Καμπούρης.

Κατά τη διάρκειά της έγινε ενημέρωση για την ενίσχυση των υγειονομικών δομών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με 350.000 ευρώ ύστερα από πρόταση του Περιφερειάρχη κου Κώστα Μουτζούρη και για την στήριξη των πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων δομών υγείας κατά την περίοδο του Covid-19.

Συζητήθηκε επίσης η εξέλιξη του έργου της Παθολογικής, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο πρώτο δίμηνο του 2022.

heira_voitheias_apo_tin_perifereia_gia_tin_episkeyi_tis_palias_pathologikis

Σχετικά Άρθρα