Χείρα βοηθείας από την Περιφερειακή Ενότητα για τον Βιολογικό της Βολισσού

Τετ, 25/11/2020 - 13:18

Λύση στο πρόβλημα της διένεξης που υπάρχει μεταξύ τοπικού συμβουλίου και κατ' επέκταση της κοινωνίας της Βολισσού με τη ΔΕΥΑΧ για τη χωροθέτηση του βιολογικού στην περιοχή δίνει ο αντιπεριφερειάρχης Χίου, Παντελής Μπουγδάνος, ο οποίος δηλώνει ότι θα σταθεί αρωγός η Περιφέρεια για την κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού που θα υπάρξει.

Αναλυτικά με δελτίο Τύπου που εξέδωσε ενημέρωνει ότι χθες έγινε διαδικτυακή συνάντηση  του  Αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Π. Μπουγδάνου με το Τοπικό Συμβούλιο της Βολισσού .

Ειδικότερα αντικείμενο της συνάντησης ήταν το θέμα του βιολογικού καθαρισμού της Βολισσού. Τα μέλη του τοπικού συμβουλίου ζήτησαν τη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Χίου σε περίπτωση πιθανής αύξησης του προϋπολογισμού εάν το έργο κατασκευαστεί σε άλλη θέση από αυτή που κρίνει η ΔΕΥΑΧ. Έγινε μία εποικοδομητική συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Π. Μπουγδάνος τόνισε ότι «στηρίζουμε τις επιλογές των τοπικών κοινωνιών και ιδιαίτερα του τοπικού συμβουλίου της Βολισσού, θα σταθούμε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια να καλυφθεί το χρηματοδοτικό κενό που θα προκύψει.»

Σχετικά Άρθρα