Χίος, Σάββατο 25 Ιανουαρίου

Χωρίς την ενίσχυση του ΕΣΠΑ ξεχάστε τους Παιδικούς Σταθμούς

Δείτε το Βίντεο
Παρ, 03/07/2015 - 15:27

Παράταση πήραν για μια ακόμη φορά οι αθλητικές εγκαταστάσεις για αδειοδοτήσεις. “Αν θυμάμαι καλά”, είπε ο Παντελής Καμπούρης, Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Χίου χαριτολογώντας, “είναι η... 8η φορά που δίνεται”, για να συμπληρώσει: “Εμένα δεν με απασχολούν οι παρατάσεις αλλά το πώς θα λειτουργήσουν χωρίς χρήματα οι αθλητικές εγκαταστάσεις, συν τον πονοκέφαλο των Παιδικών Σταθμών. 350 τόσοι γονείς εγγράφονται για να μας φέρουν τα παιδιά τους, ποιος θα πληρώσει όμως το προσωπικό χωρίς το ΕΣΠΑ; Αν πάθουμε τέτοιο χουνέρι δεν θα πάρουμε ούτε τα μισά παιδιά, δεν γίνεται αλλιώς.”.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 25/01/2020 - 19:34

Την ανατολική Τουρκία «χτύπησε» και πάλι ο Εγκέλαδος, καθώς και το απόγευμα του Σαββάτου σημειώθηκε νέα ισχυρή σεισμική δόνηση, μεγέθους 5,2 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ, εντείνοντας περαιτέρω την ανησυχία στη χώρα.

Την ίδια ώρα, λιγοστεύουν όσο περνούν οι ώρες για την ανεύρεση επιζώντων στα χαλάσματα που άφησε πίσω του ο χθεσινός σεισμός, αν και σήμερα μια γυναίκα ανασύρθηκε σώα μετά από 19 ώρες.

Για «δοκιμασία» της χώρας μίλησε ο Τ. Ερντογάν, στους 22 οι νεκροί, 1.234 οι τραυματίες, πάνω από 400 οι μετασεισμοί.

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος στην Ελλάδα εκφράζει την αλληλεγγύη του, η Αθήνα δηλώνει έτοιμη να βοηθήσει.  Με ένα «ευχαριστώ» σε ελληνικά, τουρκικά και αγγλικά απάντησε ο Τούρκος ΥΠΕΞ.

aerial_footage_shows_quake_damage_as_rescue_operations_continue