


«Συγνώμη πατέρα Αντώνιε, αυτή την συγκέντρωση έπρεπε να την κάνουμε καιρό πριν, να διαμαρτυρηθούμε για την αδικία και στο πρόσωπο σου και στην Κιβωτό, το δημιούργημα σου».
Με αυτά τα λόγια ο καπ. Αλέκος Καραμούζος από τα Καρδάμυλα, ένας από τους οργανωτές της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας δεκάδων συμπολιτών μας, που αυθόρμητα προσήλθαν στο κάλεσμα το απόγευμα της Πέμπτης στην πλατεία Νικολάου Πλαστήρα, χαιρέτησε όλους όσοι αποφάσισαν να μην φωνάζουν πιά από… μέσα τους.
Στο ίδιο πνεύμα και με υποδειγματική λιτότητα μίλησαν ο καπ. Μιχάλης Καρυάμης και ο Μανώλης Φύσσας, υπογραμμίζοντας από την μια την αδικία της κατηγορίας κατά του πατ. Αντωνίου Παπανικολάου, αλλά και την αναγκαιότητα να επαναλειτουργήσει η Κιβωτός, προσφέροντας τις γνωστές υπηρεσίες της στην κοινωνία. Eπίσης μετέφεραν την παράκληση του πατ. Αντωνίου να ειπωθεί ότι επιθυμούν οι διοργανωτές της εκδήλωσης αλλά χωρίς να κατηγορηθεί κανείς.
Οι οργανωτές ευχαρίστησαν τον Σαράντο Κωστίδη για την δωρεάν διάθεση της μικροφωνικής εγκατάστασης.
Απόσπασμα από την συγκέντρωση μπορείτε να δείτε στο ακόλουθο link: https://www.facebook.com/AlithiaMedia/videos/1044620001072114