Ικανοποίηση για τα έργα στο Αεροδρόμιο – Στον...πάγο μέχρι το Νοέμβριο η παράκαμψη Χαλκειούς

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 06/09/2023 - 14:18

Στα έργα που εκτελεί η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στη Χίο και ειδικότερα στην περιοχή του Αεροδρομίου αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης που βρίσκεται στη Χίο στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Μεσαιωνικού Φεστιβάλ.

Ο Περιφερειάρχης υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση ούτε στο έργο μετατόπισης του παραλιακού στο Αεροδρόμιο, ούτε και στο αντιπλημμυρικό έργο Κονταρίου, λέγοντας ότι οι εργασίες ποτ εκτελεί η Περιφέρεια είναι εκτός του τοίχου του Αεροδρομίου και προχωρούν κανονικά.

Ο κ. Μουτζούρης αναφέρθηκε και στον περιφερειακό δρόμο Χαλκειούς, που έχει προκαλέσει αντιδράσεις μερίδας κατοίκων της περιοχής, λέγοντας ότι πρόκειται για ένα έργο που έχει ξεκινήσει η μελέτη του προ εικοσαετίας, αλλά αν η κοινωνία διαφωνεί τότε η Περιφέρεια δεν θα πάει ενάντια  σε αυτή την βούληση, με τον ίδιο ωστόσο να επισημαίνει ότι το συγκεκριμένο έργο θα βοηθήσει την ευρύτερη περιοχή.

Πάντως, σύμφωνα με τον ίδιο, την επομένη περίοδο δεν πρόκειται να ξεκινήσουν εργασίες, ενώ εκκρεμεί μια ακόμη εκδίκαση της υπόθεσης στο τέλος Νοεμβρίου,.

Τέλος ο κ. Μουτζούρης αναφέρθηκε και στην επιστολή - αίτημα των προέδρων της Βόρειας Χίου για την παράκαμψη του Βροντάδου, λέγοντας ότι υπάρχει δέσμευση χρημάτων για να ξεκινήσει η μελέτη το επόμενο διάστημα.

 

 

ikanopoiisi_gia_ta_erga_sto_aerodromio_-_ston_pago_mehri_to_noemvrio_i_parakampsi_halkeioys

Σχετικά Άρθρα