Κ. Μουτζούρης: Το έργο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου σε τεύχος!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ
Δείτε το Βίντεο
Παρ, 28/07/2023 - 15:47

Παρουσιάζοντας ένα τεύχος που κυκλοφορεί ήδη και αποτυπώνει έργα της περιφέρειας στη Λέσβο, τη Χίο και τη Σάμο, απάντησε ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης στην αιχμή του υποψήφιου περιφερειάρχη, υποστηριζόμενου από τη Ν.Δ. Αλκιβιάδη Στεφανή  για καθυστερήσεις στην υλοποίηση έργων.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε κατά την παραμονή του στο νησί μας ο κος Μουτζούρης ερωτώμενος σχετικά τόνισε:

«Τον κο Στεφανή τον σέβομαι, τιμώ το έργο που έχει κάνει μέχρι τώρα και του εύχομαι μια καλή πορεία και ελπίζω να κρατήσει - όπως θα το κάνω κι εγώ-  τον προεκλογικό αγώνα σε ένα  ευγενές επίπεδο αμίλλης και ό,τι λέει να είναι στοιχειοθετημένο.»

Σύμφωνα με τον ίδιο το ψηφοδέλτιο της παράταξής τους είναι πανέτοιμο αλλά θα ανακοινωθεί στις 31 Αυγούστου που είναι η καταληκτική ημερομηνία, κι αυτό γιατί – όπως είπε- σε κάποιους υποψήφιούς τους που ήδη ανακοινώθηκαν ασκούνται πιέσεις.

«Εγώ δεν πήρα κανέναν από τους αντιπάλους των υποψηφίων μου ο καθένας είναι ελεύθερος», σημείωσε, ενώ αναφορικά με τις αντιδράσεις των Στ. Κάρμαντζη και Ν. Μηταράκη στην υποψηφιότητα Στεφανή σχολίασε τα εξής:

«Ο κος Κάρμαντζης έχει όλη τη συμπάθειά μου και την εκτίμησή μου και του εύχομαι μια καλή τύχη. Ελεύθερος είναι να κάνει όποια επιλογή θέλει...

...Για Μηταράκη λυπάμαι για την αλλαγή στάση που έχει».

Ο κος Μουτζούρης αναφέρθηκε και στην υποψήφια, υποστηριζόμενη από το ΠΑΣΟΚ κα Χοχλάκα στην οποία να ευχήθηκε να έχει μια καλή πορεία αν και πάντα – όπως απάντησε – μια νέα υποψηφιότητα αφαιρεί ένα κομμάτι ψήφων για να προσθέσει με νόημα «...αλλά υπάρχει ο πρώτος γύρος υπάρχει και ο δεύτερος».

Τέλος ερωτώμενος για την επιμονή της περιφέρειας για την κατασκευή του δρόμου παράκαμψης του Χαλκειούς επανέλαβε ότι τα οφέλη για το νησί είναι μεγαλύτερα από το πολιτικό κόστος εν’ όψει εκλογών, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ο Μουτζούρης, ο Καμπούρης ας μην εκλεγεί το έργο είναι απαραίτητο για το νησί...»

to_ergo_tis_perifereias_voreioy_aigaioy_se_teyhos

Σχετικά Άρθρα