Χίος, Τρίτη 18 Ιουνίου

Και το όνομα αυτής "Δίκτυο Πολιτών"

Με υποψήφιο Δήμαρχο τον Μανώλη Στάθη
Δευ, 11/02/2019 - 10:55

Και επίσημα, χωρίς όμως να επιχειρεί επισήμως... σύνδεση με το ΣΥΡΙΖΑ, δόθηκε στη δημοσιότητα η ανακοίνωση της νέας δημοτικής παράταξης, με υποψήφιο Δήμαρχο τον καθηγητή Μανώλη Στάθη, που είναι η πέμπτη στη σειρά που ανακοινώνει την κάθοδό της στις επερχόμενες εκλογές του Μαϊου.

Αναλυτικά αναφέρει:

"Το Σάββατο 9-2-2018 πραγματοποιήθηκε συνέλευση της πρωτοβουλίας για τη συγκρότηση δημοτικής παράταξης και κατόπιν συλλογικών και δημοκρατικών διαδικασιών επιλέχθηκε το όνομα της Δημοτικής μας παράταξης που είναι, «ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ» και ανακηρύχτηκε ομόφωνα επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Χίου ο Μανώλης Στάθης.

Σε μια διαδικασία όπως έχουμε ξαναπεί «από τα κάτω» σε αντίθεση με τα αρχηγικά μοντέλα που μας κυβέρνησαν και υιοθετούν στην πλειοψηφία οι υπόλοιποι υποψήφιοι για τον Δήμο Χίου.

Ξεκινάμε το μεγάλο μας ταξίδι σε μια πορεία με συνταξιδιώτες όλες και όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της Χίου που νιώθετε ότι δεν εκπροσωπείστε από κανέναν και πιστεύετε ότι είναι αναγκαίο να γίνετε συμμέτοχοι και συνδιαμορφωτές των αποφάσεων και της λειτουργίας στο Δήμο Χίου.

Την Πορεία και τον τελικό προορισμό του ταξιδιού μας θα τον διαμορφώσει η δύναμη που θα μας δώσει η χιακή κοινωνία.

Για εμάς στο ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ Δύναμη μας είναι οι Δημοκρατικοί ΣυμΠολίτες μας.

Καλό μας Ταξίδι!"

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 17/06/2019 - 19:19
παραβιάσεις στο Αιγαίο

Την ώρα που η ελληνική αντιπροσωπεία μετέβη στην Τουρκία, προκειμένου να συνεχίσει τις συζητήσεις τεχνικού επιπέδου για τον προσδιορισμό δραστηριοτήτων και ενεργειών υλοποίησης των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, τουρκικά μαχητικά πραγματοποίησαν πέντε παραβάσεις και 41 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου.

Οι παραβιάσεις έγινα σήμερα στο Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο με τα ελληνικά μαχητικά να τα αναγνωρίζουν και να τα αναχαιτίζουν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας δύο από τα τουρκικά αεροσκάφη,σε σύνολο έξι F-16, τα οποία πετούσαν σε τρεις σχηματισμούς ήταν οπλισμένα, ενώ τα συνόδευαν και δυο κατασκοπευτικά αεροσκάφη CN-235

Δεν υπήρξε καμία εμπλοκή.

 naftemporiki.gr