Χίος, Δευτέρα 18 Νοεμβρίου

"Καλωσόρισμα" στον Φώτη Κουβέλη απο τους Λαγκαδούσους για τα τηγανέλαια

ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Σάβ, 01/06/2019 - 12:26

Στην Χίο βρίσκεται ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτης Κουβέλης, προκείμενου να μιλήσει σε συγκέντρωση μελών και φιλών του ΣΥΡΙΖΑ το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο υπουργός έφτασε λίγο πριν της 12 το μεσημέρι του Σαββάτου με τους Λαγκαδούσους να τον υποδέχονται στο Αεροδρόμιο , προκειμένου να του μεταφέρουν την διαμαρτυρία τους για την ενδεχόμενη λειτουργία της μονάδας «τηγανελαίων» στο χωριό τους.

Ο Φώτης Κουβέλης, συνομίλησε μαζί τους και παράλαβε το υπόμνημα που του έδωσαν τονίζοντας ότι «ορθά έχει επιλεγεί η προσφυγή στο συμβούλιο Επικρατείας από τους κατοίκους». Ο υπουργός Ναυτιλίας δήλωσε αναρμόδιος ως προς το συγκεκριμένο αντικείμενο, ξεκαθάρισε ωστόσο ότι ως μέλος της Κυβέρνησης έχει συζητήσει με τον αρμόδιο υπουργό Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλο που αναγνωρίζει  το δίκαιο του αιτήματος των κατοίκων, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Οι κάτοικοι από την πλευρά τους τόνισαν ότι δεν θα σταματήσουν μέχρι να πετύχουν την ανάκληση της άδειας που έχει δοθεί από την Αποκεντρωμένη διοίκηση στον επιχειρηματία.

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 18/11/2019 - 16:25

Από την 96 ΑΔΤΕ ανακοινώνεται ότι,την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019, στο πλαίσιο εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, η 96 ΑΔΤΕ “ΧΙΟΣ” διοργανώνει τις παρακάτω εκδηλώσεις οι οποίες θα είναι ανοιχτές για το κοινό:

α. «Ανοιχτά Στρατόπεδα» στο Στρατόπεδο Μαρμαρινού  του χωριού ΧΑΛΚΕΙΟΣ, από τις 10.00 π.μ. έως την 1.00 μ. με ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του Στρατοπέδου και παρουσίαση οπλικών συστημάτων.

Η είσοδος στο Στρατόπεδο θα πραγματοποιείται με απλή επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας για τους ενήλικες – συνοδούς, ενώ εντός του Στρατοπέδου θα διατίθεται χώρος στάθμευσης οχημάτων.

Για τη διευκόλυνση της μετακίνησης των επισκεπτών, θα υπάρχουν διαθέσιμα λεωφορεία έμπροσθεν του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου Χίου από τις 9.30 π.μ. έως και τις 12.00 μ.

β. Εορταστική εκδήλωση στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου, την ίδια μέρα στις 6.30 μ.μ. με επίκαιρες ομιλίες και μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.