Χίος, Κυριακή 12 Ιουλίου

Κατεπείγουσα συνεδρίαση για Σχολικές Επιτροπές και ΔΕΠ

Δείτε το Βίντεο
Παρ, 01/11/2019 - 15:14

Το πρόβλημα με τη λειτουργία των σχολείων είναι υπαρκτό, αφού δεν μπορούν να διαχειριστούν τα προς διάθεση χρήματα αν δεν παρθούν αποφάσεις συγκρότησης νέων σχολικών επιτροπών.

Δεδομένης της κατάστασης και όπως συζητήθηκε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο Χίου, εστάλη σήμερα από τον Πρόεδρο του Σώματος η πρόσκληση για κατεπείγουσα συνεδρίαση τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου στις 3 το μεσημέρι ώστε να συγκροτηθούν τα  Διοικητικά Συμβούλια των Ενιαίων Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και να οριστεί ο Πρόεδρος και τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας

"Το κατεπείγον έγκειται στο γεγονός ότι πρέπει άμεσα να δοθεί λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την εκταμίευση πιστώσεων από τις Τράπεζες, καθώς και με την υποβολή των απολογισμών των Σχολικών Επιτροπών και την οικονομική διαχείρισή τους", αναφέρει η πρόσκληση.

 

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 12/07/2020 - 08:58

Διήμερο οικογενειακής ξεκούρασης για τον υπουργό Μετανάστευσης, Βουλευτή Χίου της Ν.Δ. Νότη Μηταράκη, που δεν το συνδύασε μόνο με επαφές με τον Αντιπεριφερειάρχη και τον Δήμαρχο Χίου και συνέντευξη τύπου αλλά και επίσκεψη στο Ταχύ Περιπολικό Κατευθυνόμενων Βλημάτων του Πολεμικού Ναυτικού "Σημαιοφόρος ΞΕΝΟΣ", που ναυλοχεί στο Λιμάνι μας, με βασική αποστολή του την συνδρομή στη φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων.

Στην διάρκεια της επίσκεψης ο υπουργός συνομίλησε με τον Κυβερνήτη για την ακριβή αποστολή του σκάφους καθώς και με μέλη του πληρώματος, ενώ εθιμοτυπικά έγινε ανταλλαγή δώρων.