"Κερδήθηκε μια μάχη όχι ο πόλεμος"

Ανακοίνωση της Συντονιστικής επιτροπή αγώνα αιρετών και κατοίκων της Χίου,
Σάβ, 08/01/2022 - 18:08

«Η συντονιστική επιτροπή αγώνα αιρετών και κατοίκων της Χίου, με περηφάνια, χαιρετίζει τον αγώνα όλων των Χιωτών και ιδιαίτερα της νεολαίας του νησιού μας, να μην περάσει για άλλη μία φορά η καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης – Ευρωπαϊκής Ένωσης, για τις υπερδομές - φυλακές προσφύγων και μεταναστών στο Θόλος» αναφέρει η επιτροπή σε ανακοίνωση της και αναλυτικά σημειώνει:

"Η συντριπτική πλειοψηφία των Χιωτών εξακολουθεί, σαν μια γροθιά να βάζει στην άκρη τα διχαστικά διλήμματα της κυβέρνησης και του υπουργού της, εξακολουθεί να μην υποκύπτει στους εκβιασμούς, στα ψέματα, στις εξαγορές, στα επικοινωνιακά τερτίπια και στη μαύρη προπαγάνδα των φιλικών ΜΜΕ της κυβέρνησης.

Δεν τρομοκρατείται με απειλές και δεν εκβιάζεται. Εξακολουθεί να ονειρεύεται για τη Χίο του πολιτισμού, της προόδου και όχι του εγκλωβισμού συνανθρώπων μας.

Μια μάχη κερδήθηκε, αλλά όχι ο πόλεμος. Τα όσα έγιναν αυτές τις δύο μέρες μας κάνανε όλους μας πιο σοφούς. Συνεχίζουμε τον αγώνα αταλάντευτα μέχρι την τελική νίκη.

Ενημερωνόμαστε από τη συντονιστική για τις δράσεις της, παίρνουμε μαζικά μέρος σ’ αυτές νύχτα ή μέρα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Τη νίκη θα φέρει ο αγώνας".

Σχετικά Άρθρα