Χίος, Κυριακή 19 Ιανουαρίου

Κλειστά Γυμνάσια και Λύκεια... λόγω συνέλευσης των καθηγητών

Τετ, 11/12/2019 - 06:41

Η ιστορία είναι γνωστή και επαναλαμβανόμενη. Καλυπτόμενοι από υπουργική απόφαση του προηγούμενου... αιώνα, οι καθηγητές προκειμένου να πραγματοποιήσουν εκλογοαπολογιστική συνέλευση κλείνουν σήμερα τα σχολεία.

Έτσι οι μαθητές γυμνασίων και λυκείων σήμερα δεν θα κάνουν μάθημα, με τους συνδικαλιστές εκπαιδευτικούς να τους διδάσκουν το... μάθημα της κοπάνας, αφού μια συνέλευση που προφανώς θα μπορούσε να γίνει σε απογευματινή ώρα ή με την λήξη του ωραρίου των σχολείων προγραμματίζεται το πρωί.

Για τη συνέλευσή της, η ΕΛΜΕ δεν εξέδωσε καμία ανακοίνωση (!), ενώ όπως ενημερωθήκαμε από άλλους εκπαιδευτικούς οι εκλογές θα γίνουν στις 16 και 17 Δεκεμβρίου.

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 18/01/2020 - 20:40

Την ανάγκη αποσυμφόρησης των νησιών από τον υπερπληθυσμό μεταναστών και προσφύγων συζήτησε σήμερα ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, με τον πρόεδρο της Ένωσης Δήμων της χώρας Δημήτρη Παπαστεργίου.

Λεπτομέρειες δεν ανακοινώθηκαν πέραν της λακωνκής ανάρτησης του υπουργού στην οποία σημειώνει: 

Συναντήθηκα σήμερα με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου και διαπιστώσαμε για την ανάγκη δίκαιης κατανομής της μεταναστευτικής κρίσης στην ενδοχώρα στα πλαίσια μιας συνολικής αντιμετώπισης του προβλήματος. Με χαρά άκουσα την άποψη του για την ανάγκη αποσυμφόρησης των νησιών.