Χίος, Δευτέρα 3 Αυγούστου

Κλειστά Γυμνάσια και Λύκεια... λόγω συνέλευσης των καθηγητών

Τετ, 11/12/2019 - 06:41

Η ιστορία είναι γνωστή και επαναλαμβανόμενη. Καλυπτόμενοι από υπουργική απόφαση του προηγούμενου... αιώνα, οι καθηγητές προκειμένου να πραγματοποιήσουν εκλογοαπολογιστική συνέλευση κλείνουν σήμερα τα σχολεία.

Έτσι οι μαθητές γυμνασίων και λυκείων σήμερα δεν θα κάνουν μάθημα, με τους συνδικαλιστές εκπαιδευτικούς να τους διδάσκουν το... μάθημα της κοπάνας, αφού μια συνέλευση που προφανώς θα μπορούσε να γίνει σε απογευματινή ώρα ή με την λήξη του ωραρίου των σχολείων προγραμματίζεται το πρωί.

Για τη συνέλευσή της, η ΕΛΜΕ δεν εξέδωσε καμία ανακοίνωση (!), ενώ όπως ενημερωθήκαμε από άλλους εκπαιδευτικούς οι εκλογές θα γίνουν στις 16 και 17 Δεκεμβρίου.

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 03/08/2020 - 17:51

Σύμφωνα με το Αστυνομικό δελτίο συνελήφθη στις 03-08-2020 στη Χίο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χίου, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της πρόκλησης φθορών.
Ειδικότερα ο δράστης πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντοπίστηκε επ’ αυτοφώρω να προκαλεί φθορές με χρήση σπρέι, αναγράφοντας σύνθημα σε τοίχο κτιρίου Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη Χίο.
Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν, σπρέι μαύρου χρώματος και γάντια.
Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χίου.