Χίος, Πέμπτη 2 Ιουλίου

Κλειστή Προκυμαία στα οχήματα ψήφισε το Δημοτικό Συμβούλιο

Η τελική απόφαση από την Λιμενική Επιτροπή
Τρί, 02/06/2020 - 05:42

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου τόλμησε.

Έτσι χθες μετά από 5ωρη συνεδρίαση και εξετάζοντας ενδελεχώς το θέμα του απαγόρευσης κυκλοφορίας της Προκυμαίας αποφάσισε ομόφωνα, με την λευκή ψήφο της «Χιακής Συμπολιτείας» να προτείνει στην Λιμενική Επιτροπή, που θα πάρει την τελική απόφαση τα εξής:

"Το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου προτρέπει τη Λιμενική Επιτροπή να αποφασίσει το μερικό ή ολικό κλείσιμο (χωρικό και χρονικό) και των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας της προκυμαίας από Ξενοδοχείο Χανδρής έως οδού Κανάρη, καθημερινά για απογευματινές και βραδινές ώρες έστω και δοκιμαστικά για τους θερινούς μήνες του 2020".

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 02/07/2020 - 16:13

Στη νέα διήμερη αποχή, σήμερα και αύριο των λογιαστών, συμπαρίσταται η Διοίκηση της ΟΕΒΕ Χίου, που σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Χίου δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση του στους Χιώτες Λογιστές- Φοροτεχνικούς στον δύσκολο αγώνα που δίνουν τους τελευταίους μήνες!

Η προσπάθεια ψηφιοποίησης των δημόσιων υπηρεσιών αποτελεί βάρος στους ώμους του κλάδου καθώς καλούνται να ανταποκριθούν στον τεράστιο όγκο δουλειάς που συσσωρεύεται, αφιερώνοντας ώρες ατέλειωτες εκτός ανθρώπινων ωραρίων. Με μαθηματική ακρίβεια πολλοί συνάδελφοι- επαγγελματίες λογιστές θα οδηγηθούν σε αδιέξοδο αφού οι επιλογές είναι περιορισμένες, ή θα πρέπει να καταφύγουν στη μισθωτή εργασία ή θα χάσουν κάθε έννοια δικαιώματος στον προσωπικό χρόνο και την οικογένεια!

Η Ο.Ε.Β.Ε. Χίου στηρίζει τον κλάδο των φοροτεχνικών-λογιστών, στη μάχη που δίνει για τη διεκδίκηση δικαιωμάτων στην εργασία αλλά κυρίως τη ζωή!"