ΛΑΣ Δήμου Χίου: Ανακόλουθος ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝΧ για μια ακόμη φορά

Τετ, 09/06/2021 - 15:24

«Ξαναζήσαμε ξανά ένα σόου ανακολουθίας στη συζήτηση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΧ, με το θέμα της αποδοχής της περιβαλλοντικής μελέτης για την δημιουργία βιολογικού καθαρισμού στον Καταρράκτη, στη συνεδρίαση της 8/6/2021» αναφέρει σε δελτίο τύπου της η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Χίου και συνεχίζει:

«Πριν τρεις μήνες περίπου σε μια διαδικτυακή συνάντηση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του Καταρράκτη, (τοπικό συμβούλιο, φορείς και κατοίκους) δεσμεύτηκε τόσο ο αντιδήμαρχος κ. Βεργίτσης όσο και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ, ότι το θέμα του βιολογικού θα ξεκινούσε από το μηδέν, μετά τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας για την επιλεγείσα θέση, στην θέση Καλαθού.

Παρά τις δεσμεύσεις, τις δηλώσεις στον τύπο, η ΔΕΥΑΧ, προχώρησε στην ανάθεση της μελέτης για τα περιβαλλοντικά. 

Με περισσό δε θράσος στη χθεσινή συνεδρίαση, ο πρόεδρος δήλωσε για μια ακόμη φορά ότι θα γίνει λαϊκή συνέλευση, αφού ολοκληρωθεί ο φάκελος της μελέτης, ώστε να εκτεθεί στους κατοίκους ολοκληρωμένος.

Επανέλαβε δε για μια ακόμη φορά ότι οι λαϊκές συνελεύσεις έχουν λόγο γνωμοδοτικό.

Δηλαδή το έργο προχωρεί κανονικά, θα πληρωθεί κανονικά η μελέτη και ότι να πουν οι κοινωνίες δεν έχει καμιά σημασία.

Η ΔΕΥΑΧ και ο πρόεδρος αποφασίζει για μας χωρίς εμάς.

Εμπαίζοντας την κοινωνία, συνεχώς, διαστρεβλώνοντας θέσεις και απόψεις, παρουσιάζοντας την αλήθεια κατά πως συμφέρει και για το "καλό του κόσμου" όπως ισχυρίζονται.

Αυτό εννοούσατε κ. Βεργίτση όταν αναφερόσαστε στη λαϊκή συνέλευση του Καταρράκτη;

Πόσο θα κρατήσει αυτή η κοροϊδία κ. Δήμαρχε»;

Σχετικά Άρθρα