Χίος, Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου

Μάχη καθαριότητας στον Δήμο Οινουσσών

Πέμ, 09/01/2020 - 19:24

Με όλες του τις δυνάμεις δίνει την μάχη καθαριότητας στο νησί ο Δήμος Οινουσσών.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση έφτασαν στις Οινούσσες 50 νέοι κάδοι, που θα διανεμηθούν σε διάφορα σημεία του οικισμού.

Σχετικά Άρθρα

Με πρόταση για δράσεις κατά της επίταξης στο Αίπος
Τετ, 19/02/2020 - 12:21

Να προλάβουν τις όποιες εξελίξεις σε σχέση με την ανάληψη δράσης για την περιφρούρηση της έκτασης που επιτάχθηκε στο Αίπος για την υπερδομή προσφύγων - μεταναστών επιχειρούν δημοτικές παρατάξεις, οι οποίες θα καταθέσουν αίτημα στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το προσφυγικό - μεταναστευτικό να γίνει σε πιο σύντομο από τον προγραμματισμένο χρόνο και ειδικότερα την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, αντί της προσεχούς Δευτέρας.

Ήδη η παράταξη Χίος - Μπροστά, γνωστοποίησε το αίτημά της που αναφέρει τα παρακάτω:

"Κύριε πρόεδρε του Δημ. Συμβουλίου Χίου , εκτιμώντας ότι οι εξελίξεις σχετικά με το μεταναστευτικό ζήτημα είναι ραγδαίες , ζητούμε την σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου νωρίτερα από την ημερομηνία που προβλέπει η πρόσκληση σας , του ανωτέρω σχετικού εγγράφου.
Ζητούμε επίσης μια και το Δημοτικό Συμβούλιο έχει εξαντλήσει τις συζητήσεις και έχει ψηφίσει συγκεκριμένες προτάσεις με ευρεία πλειοψηφία (580,643,705/2019, 4,55/2020)το μοναδικό θέμα που πρέπει να έχει το έκτακτο αυτό Δημοτικό Συμβούλιο και να διατυπώνεται αυτό στην πρόσκληση να είναι τα μέτρα (νομικά, κινητοποιήσεις ,δράσεις κλπ) που πρέπει να ληφθούν για ακύρωση της Υπ. απόφασης περί επίταξης εκτάσεων δημοτικών η ιδιωτικών ,των εξαγγελιών για την δημιουργία υπερδομής και γενικά οι ενέργειες του Δήμου μας για την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων του μεταναστευτικού ζητήματος .