Το μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ

Τρί, 21/06/2022 - 20:08

Στα ιδανικά των κόσμων που γκρεμίζονται, φέρνω τα ιδανικά των κόσμων που γεννιούνται! Είμαι κάθε φορά το μέλλον!

Με αυτή τη φράση του Κώστα Βάρναλη, το ταξίδι των μαθητικών φεστιβάλ της ΚΝΕ για το 2022 ξεκίνησε αυτό το μήνα και συνεχίζεται στα νησιά του Αιγαίου με επόμενο σταθμό τη Χίο, το Σάββατο στις 25 Ιουνίου, ώρα έναρξης στις 8.00 μ.μ. στον Δημοτικό Κήπο Χίου (μπροστά από το ΣΙΝΕ-ΚΗΠΟΣ).

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

• Συζήτηση με θέμα: Τα συμπεράσματα από τους μαθητικούς αγώνες του 2020-2021/ Η νεολαία μπορεί και πρέπει να νικήσει μέχρι τέλους

• Έκθεση - Ταμπλό με θέμα τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο

• Έκθεση Βιβλίου με νεανικές εκδόσεις της Σύγχρονης Εποχής

• Spot αφιερωμένο στην 31η Αντιιμπεριαλιστική Κατασκήνωση της ΚΝΕ που θα πραγματοποιηθεί φέτος 7-8-9-10 Ιουλίου στις Νηές Μαγνησίας! Δήλωσε συμμετοχή, γίνε μέρος της ιστορίας

Για οποιονδήποτε επιθυμεί να παρουσιάσει κάποιο τραγούδι, ποιήμα, σκετς μπορεί να επικοινωνήσει είτε στο 6977808347( Σοφία) , είτε στο e-mail: knechios@hotmail.com μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι στις 12.00.

Δυο λόγια για τα μαθητικά φεστιβάλ της ΚΝΕ

Στα Μαθητικά Φεστιβάλ της ΚΝΕ, καθετί που βλέπει και ακούει κανείς είναι φτιαγμένο από μαθητές για μαθητές. Η δίψα και το μεράκι μας για τέχνη και αθλητισμό βρίσκει διέξοδο. Τραγουδάμε, χορεύουμε, ανεβάζουμε θεατρικές παραστάσεις, οργανώνουμε αθλητικά τουρνουά και άλλες, πολύμορφες δραστηριότητες.

Τα τελευταία χρόνια περάσαμε και περνάμε πολλά. Η καθημερινότητα μας “πνίγει”, μας γεμίζει άγχος και ανασφάλεια. Οι μέρες και οι ώρες των Μαθητικών Φεστιβάλ είναι αφιερωμένες σε εμάς: στις ανάγκες και τα όνειρά μας!

• Έλα να ανακαλύψουµε µαζί την απάντηση στην ερώτηση: “τι µπορούµε να κάνουµε για όσα συµβαίνουν γύρω µας;”

• Έλα να ακουστεί δυνατά η φωνή πως αυτός ο κόσµος πρέπει να αλλάξει!

• Έλα να γνωρίσεις και να δυναµώσεις την ΚΝΕ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!

Φέρνουμε τα ιδανικά των κόσμων που γεννιούνται:

Την ΑΛΗΘΕΙΑ! Τον ΑΓΩΝΑ, το ΔΙΚΙΟ & την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!

Ραντεβού στα Μαθητικά Φεστιβάλ της ΚΝΕ! Σάββατο 25 Ιουνίου, 20.00, Δημοτικός Κήπος Χίου

 

Σχετικά Άρθρα