Χίος, Παρασκευή 3 Ιουλίου

Με αμείωτο ρυθμό οι απολυμάνσεις από την Υπηρεσία Καθαριότητας

Δείτε το Βίντεο
Δευ, 23/03/2020 - 14:40

Με γνώμονα την πρόληψη και τη θωράκιση της δημόσιας υγείας η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Χίου με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει την απολύμανση σε σημεία του νησιού που χρήζουν απολύμανσης.

Ειδικά συνεργεία παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Καθαριότητας Πάνου Αναγνώστου από το πρωί της Δευτέρας ξεκίνησαν εργασίες απολύμανσης και ψεκασμού στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χίου αλλά και του εσωτερικό του Ε/Γ-Ο/Γ ΟΙΝΟΥΣΣΑΙ(ΙΙΙ).

Συγχρόνως, εντατικό πλύσιμο και απολύμανση πραγματοποιήθηκε στα πεζοδρόμια των οδών Βενιζέλου και Ροδοκανάκη.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 02/07/2020 - 16:13

Στη νέα διήμερη αποχή, σήμερα και αύριο των λογιαστών, συμπαρίσταται η Διοίκηση της ΟΕΒΕ Χίου, που σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Χίου δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση του στους Χιώτες Λογιστές- Φοροτεχνικούς στον δύσκολο αγώνα που δίνουν τους τελευταίους μήνες!

Η προσπάθεια ψηφιοποίησης των δημόσιων υπηρεσιών αποτελεί βάρος στους ώμους του κλάδου καθώς καλούνται να ανταποκριθούν στον τεράστιο όγκο δουλειάς που συσσωρεύεται, αφιερώνοντας ώρες ατέλειωτες εκτός ανθρώπινων ωραρίων. Με μαθηματική ακρίβεια πολλοί συνάδελφοι- επαγγελματίες λογιστές θα οδηγηθούν σε αδιέξοδο αφού οι επιλογές είναι περιορισμένες, ή θα πρέπει να καταφύγουν στη μισθωτή εργασία ή θα χάσουν κάθε έννοια δικαιώματος στον προσωπικό χρόνο και την οικογένεια!

Η Ο.Ε.Β.Ε. Χίου στηρίζει τον κλάδο των φοροτεχνικών-λογιστών, στη μάχη που δίνει για τη διεκδίκηση δικαιωμάτων στην εργασία αλλά κυρίως τη ζωή!"