Χίος, Τετάρτη 13 Νοεμβρίου

Με υπογραφή Ξενάκη το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο

Τετ, 28/08/2019 - 16:02

Την υπογραφή του Γιάννη Ξενάκη, ως του πρώτου σε σταυρούς εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου με την πλειοψηφούσα παράταξη, φέρει η πρώτη πρόσκληση συνεδρίασης του νεοκλεγμένου δημοτικού συμβουλίου Χίου, που θα γίνει την Κυριακή στις 11 το πρωί στο Δημοτικό Κατάστημα Χίου.

Σ’αυτήν θα γίνει η εκλογή των μελών του Προεδρείου του Σώματος (ο νέος Δήμαρχος, Σταμάτης Κάρμαντζης, έχει προτείνει για τη θέση του Προέδρου τον Παύλο Καλογεράκη), των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Σε επόμενη συνεδρίαση του Σώματος θα ληφθούν αποφάσεις για τους ορισμούς διοικήσεων στους οργανισμούς του δήμου.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 12/11/2019 - 19:29

Είναι τεράστια καταλαμβάνοντας 1,5 στρέμμα. Είναι ορατή από πολύ μακριά και από όλες της πλευρές αν και ο Δήμαρχος Γιώργης Δανιήλ ξεκαθαρίζει, ότι τον ενδιαφέρει κυρίως να την βλέπει η… Αθήνα, εκείνη ντε που επιμένει ότι οι Οινούσσες πρέπει να έχουν ΦΠΑ 24% και να στελεχώνονται με Καθηγητές τον... Νοέμβριο.

Αναφερόμαστε στην μεγάλη πέτρινη σημαία των Οινουσσών, την οποία και θα παρουσιάσουμε αύριο σε σχετικό τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

Μερικές λεπτομέρειες που έχουν σημασία. Η πρωτοβουλία ήταν συλλογική και αυθόρμητη. Συμμετείχαν δεκάδες, κυρίως νέοι καθώς ο λόφος δεν είναι προσβάσιμος, παρά μόνο με οχήματα 4χ4. Χρειάστηκε να κουβαληθούν χιλιάδες πέτρες, να τσιμεντωθούν, για να κρατηθούν από την βροχή και να βαφτούν.