Χίος, Σάββατο 8 Αυγούστου

Με υπογραφή Ξενάκη το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο

Τετ, 28/08/2019 - 16:02

Την υπογραφή του Γιάννη Ξενάκη, ως του πρώτου σε σταυρούς εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου με την πλειοψηφούσα παράταξη, φέρει η πρώτη πρόσκληση συνεδρίασης του νεοκλεγμένου δημοτικού συμβουλίου Χίου, που θα γίνει την Κυριακή στις 11 το πρωί στο Δημοτικό Κατάστημα Χίου.

Σ’αυτήν θα γίνει η εκλογή των μελών του Προεδρείου του Σώματος (ο νέος Δήμαρχος, Σταμάτης Κάρμαντζης, έχει προτείνει για τη θέση του Προέδρου τον Παύλο Καλογεράκη), των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Σε επόμενη συνεδρίαση του Σώματος θα ληφθούν αποφάσεις για τους ορισμούς διοικήσεων στους οργανισμούς του δήμου.

Σχετικά Άρθρα

Ανακοίνωση του Συνδυασμού Σύμπραξη Δημιουργίας
Παρ, 07/08/2020 - 18:21

Όταν ένα ανιδιοτελές και αυθόρμητο κάλεσμα  προς άξιους  και εργατικούς δημοτικούς συμβούλους για κοινή δράση και δημιουργικό έργο, μια ενωτική προσπάθεια ώστε κάθε μέρα, οι Χιώτισσες και οι Χιώτες  να βλέπουν κάτι νέο, όμορφο και λειτουργικό που θα αναβαθμίζει την ποιότητα της καθημερινότητάς τους, ορίζεται αποστασία, αυτό λέγεται ξεκάθαρη προσπάθεια για διχόνοια του λαού εις βάρος του λαού.

 

Ο Δήμαρχος  Σταμάτης Κάρμαντζης και η δημοτική αρχή- συνεχίζουν αποφασιστικά και δυναμικά   για το κοινό συμφέρον  και για ένα εντελώς διαφορετικό αύριο της Χίου μας  και των πολιτών. Βλέπουν μόνο μπροστά ενωτικά και παραγωγικά, γιατί εν τέλει μόνο αυτό ενδιαφέρει τους συμπολίτες μας.