Μέγας καβγάς για έναν κάδο στο Δημαρχείο!

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 30/08/2017 - 14:57

Η αλλαγή θέσης ενός κάδου απορριμμάτων, δημιούργησε σήμερα «Ανατολικό Ζήτημα» στο Δημαρχείο Χίου, καθώς όπως φαίνεται τους δημότες απασχολούν απλά προβλήματα καθημερινότητας.
Ο εν λόγω κάδος βρίσκεται στο Καστέλλο και οι περίοικοι ξεσηκώθηκαν γιατί άλλαξε θέση. Η αλλαγή όμως προήλθε γιατί ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού, που υπ’ όψιν μένει στην Αμερική 11 μήνες το χρόνο, έφτιαξε μπροστά στην οικία του πεζοδρόμιο, συνεπώς ο κάδος έπρεπε να απομακρυνθεί.
Οι περίοικοι αναγνωρίζουν το δίκιο του πλην όμως αποδίδουν την ταχύτητα μετακίνησης του κάδου σε συγγένεια που έχει με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας.
Ο Γιώργος Μπελέγρης προσπάθησε για αρκετή ώρα να αποδείξει ότι δεν είναι... ελέφας και ότι έτσι θα γινόταν σε κάθε περίπτωση, πλην όμως οι παραπονούμενοι ήθελαν αλλαγή θέσης του κάδου που όμως να μην θίγει κανέναν. Τελικά η λύση θα εξεταστεί αλλά ίσως δοθεί με… ελληνικό τρόπο, ήτοι επιστροφή στην προτέρα του θέση, όσο διάστημα λείπει ο ομογενής και τον μήνα που βρίσκεται στο σπίτι του, έχει ο… Θεός, που δεν μπορεί, αποκλείεται να μην ασχολείται με τις θέσεις τοποθέτησης των κάδων μας...
 
 

ΜΕΓΑΣ ΚΑΒΓΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΚΑΔΟΥ

Σχετικά Άρθρα