Α. Μιχαηλίδης: Άτολμα τα μέτρα της Κυβέρνησης

Δείτε το Βίντεο
Παρ, 19/11/2021 - 14:57

Άτολμα χαρακτήρισε τα μέτρα που εξήγγειλε χθες ο Πρωθυπουργός για την αντιμετώπιση του νέου κύματος κορωνοϊού, ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, λέγοντας ότι αυτά λαμβάνονται με καθυστέρηση.

Αναφορικά με την λήψη αυστηρότερων μέτρων για ενίσχυση των εμβολιασμών σε συγκεκριμένες ομάδες εργαζομένων, κάτι που επεσήμανε χθες και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, εξειδικεύοντας την αναφορά του στα Σώματα Ασφαλείας και στο Στρατό, σημείωσε ότι δεν ζητούν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό τους αλλά την μετακίνηση των ανεμβολίαστων σε θέσεις που δεν ελλοχεύουν κίνδυνο διάδοσης της νόσου (π.χ. σε γραφεία).

Ο κος Μιχαηλίδης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι όλο αυτό το διάστημα δεν έχει πάρει μέτρα για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, όπου εξακολουθεί να υπάρχει συνάθροιση πολιτών, κατήγγειλε την απόφαση της υπουργού παιδείας -εν μέσω πανδημίας- να προχωρήσει σε σύμπτυξη τμηματων, ενώ ιδιαίτερη ήταν η αναφορά του στο υποστελεχωμένο δημόσιο σύστημα υγείας, το οποίο δεν έχει να προσδοκά για το 2022 καλύτερη αντιμετώπιση από την κυβέρνηση -όπως είπε χαρακτηριστικά- αφού στον προϋπολογισμό που κατατέθηκε σήμερα στην Βουλή περιλαμβάνεται μείωση των δαπανών για την υγεία.

atolma_ta_metra_tis_kyvernisis_gia_tin_pandimia

Σχετικά Άρθρα