Α. Μιχαηλίδης: Κομματική παράσταση Μηταράκη στο Ομήρειο

Τρί, 18/01/2022 - 11:20

Για "κομματική παράσταση", "διχαστικό λόγο" και "κακοστημένη παρωδία διαλόγου" κατηγορεί τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου ο Βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, με δήλωσή του, στον απόηχο της χθεσινής συγκέντρωσης που πραγματοποίησε ο υπουργός στο Ομήρειο για να παρουσιάσει τις κυβερνητικές θέσεις για το μεταναστευτικό.

Αναλυτικά αναφέρει:

"Η χθεσινή φιέστα του κ. Μηταράκη απέδειξε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το πόσο φοβάται την τοπική κοινωνία. Οργάνωσε σε ένα χώρο πολιτισμού την προσωπική - κομματική του παράσταση, καταπατώντας κάθε έννοια υγειονομικής προφύλαξης, μέσα σε ένα κλίμα πρωτοφανούς αστυνομοκρατίας.

Με λόγο διχαστικό, επαναλαμβάνοντας το γνωστό τροπάριό του απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και του βουλευτή του, προσπάθησε να πείσει τα ολίγα στελέχη του κόμματός του και την εκλογική του πελατεία για τους σχεδιασμούς του, προβάλλοντας την πληρωμένη από τον ίδιο πολύφερνη δημοσκόπηση.

Την ίδια ώρα εκατοντάδες πολίτες διαμαρτύρονταν ειρηνικά και ενωτικά απέναντι στην πολιτική του, γυρίζοντας την πλάτη σε αυτήν την κακοστημένη παρωδία διαλόγου με την τοπική κοινωνία.

Συνέλθετε κ. Μηταράκη!"

Σχετικά Άρθρα