Μήπως ήρθε η ώρα της Εισαγγελίας πρωτοδικών Χίου;

Τρί, 03/12/2019 - 19:43

Φαίνεται ότι οι υπεύθυνοι για την ρύθμιση του κυκλοφορικού και της σήμανσης των δρόμων με τις πινακίδες κυκλοφορίας δρούν κατά το δοκούν και όπως τους συμφέρει !

Δεν γνωρίζω ποιοί είναι αρμόδιοι αλλά για το πάρκινγκ απέναντι από το Ελληνικό Κάστρο έδειξαν μεγάλο ζήλο και ενδιαφέρον !

Προβάλλαμε από τα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο την παράνομη πινακίδα στο Παρθένη, που παρ' ολίγον συμπολίτες μας να γίνουν φυσαρμόνικα από τις 30 Νοεμβρίου, τι περιμένουν οι αρμόδιοι να κλάψουν Μανούλες και παιδιά ;

Γιατί δεν την ξεβιδώνουν ;

Δύο βίδες είναι . Εκτός και θεωρείται ότι είναι η πινακίδα κανονική και νόμιμη οπότε πρέπει να επέμβει ο Αστυνομικός Γιώργος Κολόμβος να την στήσει και όποιο όχημα εισέρχεται από την πόλη και πηγαίνει στο Βαρβάσι να δουλέψει μαυρομύτα να έχει και έσοδα το κράτος!

Θά παρακαλέσω την Εισαγγελική Αρχή πού έχει μεγάλη ευαισθησία για τα προβλήματα της Χίου εάν είναι δυνατόν να επιληφθεί του θέματος προτού κλάψουμε ανθρώπους !

Οι πολιτικάντηδες δυστυχώς δεν έχουν ευαισθησία !

Παρακαλώ και πάλι τα ΜΜΕ να προβάλλουν το θέμα και ας με συγχωρέσουν πού γίνομαι κουραστικός ίσως και γραφικός ! Αλλά αγαπώ τόν τόπο μου και τούς συνανθρώπους μας !

Καλό βράδυ ! Χίος 3 Δεκεμβρίου 2019 Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικά Άρθρα