Χίος, Πέμπτη 2 Ιουλίου

Μονοδρόμηση της Προκυμαίας με μέτρα προστασίας

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ .ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Πέμ, 28/05/2020 - 15:17

Σύσκεψη για το κλείσιμο της προκυμαίας με την συμμετοχή των μελών της Λιμενικής Επιτροπής, τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και των σωμάτων ασφαλείας πραγματοποιήθηκε, προκειμένου να εξεταστεί το αίτημα των καταστηματαρχών.

Σύμφωνα με τον μηχανικό του Λιμενικού ταμείου Γιάννη Καββάδα η πρόταση του Λιμενικού Ταμείου που θα παρουσιαστεί αναλυτικά την προσεχή Δευτέρα θα προβλέπει το κλείσιμο του ενός ρεύματος της προκυμαίας από Βορρά προς Νότο, αλλά και επιπλέον μέτρα προστασίας, όπως η χρήση προστατευτικών διαχωριστικών που θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα όλη τη διάρκειας της ημέρας.

«Σε κάθε περίπτωση πρέπει να εξετάσουμε όλες τις παραμέτρους για την μονοδρόμηση της Προκυμαίας, όπως  η χρονική διάρκεια, το κόστος αλλά και οι ώρες που θα ισχύσει», ανέφερε ο κ. Καββάδας.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 02/07/2020 - 16:13

Στη νέα διήμερη αποχή, σήμερα και αύριο των λογιαστών, συμπαρίσταται η Διοίκηση της ΟΕΒΕ Χίου, που σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Χίου δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση του στους Χιώτες Λογιστές- Φοροτεχνικούς στον δύσκολο αγώνα που δίνουν τους τελευταίους μήνες!

Η προσπάθεια ψηφιοποίησης των δημόσιων υπηρεσιών αποτελεί βάρος στους ώμους του κλάδου καθώς καλούνται να ανταποκριθούν στον τεράστιο όγκο δουλειάς που συσσωρεύεται, αφιερώνοντας ώρες ατέλειωτες εκτός ανθρώπινων ωραρίων. Με μαθηματική ακρίβεια πολλοί συνάδελφοι- επαγγελματίες λογιστές θα οδηγηθούν σε αδιέξοδο αφού οι επιλογές είναι περιορισμένες, ή θα πρέπει να καταφύγουν στη μισθωτή εργασία ή θα χάσουν κάθε έννοια δικαιώματος στον προσωπικό χρόνο και την οικογένεια!

Η Ο.Ε.Β.Ε. Χίου στηρίζει τον κλάδο των φοροτεχνικών-λογιστών, στη μάχη που δίνει για τη διεκδίκηση δικαιωμάτων στην εργασία αλλά κυρίως τη ζωή!"