Χίος, Παρασκευή 7 Αυγούστου

ΜΠΡΑΒΟ! Νέα Διοικητής του Νοσοκομείου η… παλιά

Παρ, 11/10/2019 - 16:31

Με απόφαση του υπουργού υγείας, που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 834 10/1-/19 ορίζεται νέο διοικητικό Συμβούλιο στο Σκυλίτσειο, στο οποίο παραμένει Διοικητής η Ελένη Κανταράκη.

Τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ είναι τα εξής:

ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Μιχαήλ, Οδοντίατρος, ως Αντιπρόεδρος, με αναπληρώτριά του την ΓΙΑΝΝΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ του Ιωάννη, Φαρμακοποιό, ΝΤΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Κωνσταντίνου Οδοντίατρος, με αναπληρώτριά του την ΧΑΡΙΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ του Νικολάου, Ιδιωτική υπάλληλο, ΚΑΡΤΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Νικολάου, κλάδου Ιατρών Ε.Σ.Υ., Διευθυντής Καρδιολογίας, ως εκπρόσωπος των ιατρών και ειδικευομένων ιατρών που υπηρετούν στο Νοσοκομείο, με αναπληρωτή τον ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΗ του Σωτηρίου, κλάδου Ιατρών Ε.Σ.Υ., Επιμελητή Α΄ Χειρουργό, ΣΤΑΚΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου, υπάλληλος ως εκπρόσωπος του λοιπού, πλην ιατρών Ε.Σ.Υ., προσωπικού του Νοσοκομείου, με αναπληρώτρια του την ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Φώτιου.

 Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι διετής.

Σχετικά Άρθρα

Ανακοίνωση του Συνδυασμού Σύμπραξη Δημιουργίας
Παρ, 07/08/2020 - 18:21

Όταν ένα ανιδιοτελές και αυθόρμητο κάλεσμα  προς άξιους  και εργατικούς δημοτικούς συμβούλους για κοινή δράση και δημιουργικό έργο, μια ενωτική προσπάθεια ώστε κάθε μέρα, οι Χιώτισσες και οι Χιώτες  να βλέπουν κάτι νέο, όμορφο και λειτουργικό που θα αναβαθμίζει την ποιότητα της καθημερινότητάς τους, ορίζεται αποστασία, αυτό λέγεται ξεκάθαρη προσπάθεια για διχόνοια του λαού εις βάρος του λαού.

 

Ο Δήμαρχος  Σταμάτης Κάρμαντζης και η δημοτική αρχή- συνεχίζουν αποφασιστικά και δυναμικά   για το κοινό συμφέρον  και για ένα εντελώς διαφορετικό αύριο της Χίου μας  και των πολιτών. Βλέπουν μόνο μπροστά ενωτικά και παραγωγικά, γιατί εν τέλει μόνο αυτό ενδιαφέρει τους συμπολίτες μας.