Νέα δωρεάν Μαρτίνου στα Ψαρά

Κυρ, 25/09/2022 - 20:55

Με άλλη μια σπουδαία δωρεά του Επίτιμου Δημότη και φίλου των Ψαρών Θανάση Μαρτίνου ενισχύεται η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ηρωικής Νήσου Ψαρών!!

Με ένα φορτηγό όχημα 4Χ4 καθώς και μια προσθαφαιρούμενη πυροσβεστική υπερκατασκευή ενισχύθηκε η Πολιτική Προστασία του δήμου, κατόπιν δωρεάς της εταιρείας ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ του Θανάση Μαρτίνου.

"Το νέο όχημα, που παραλάβαμε σήμερα, σημειώνει σε ανάρτηση ο Δήμαρχος Ψαρών Κ. Βρατσάνος, θα συμβάλλει τα μέγιστα, ιδιαίτερα στον τομέα της πυρόσβεσης, με δεδομένη μάλιστα την απουσία κλιμακίου της πυροσβεστικής υπηρεσίας στο νησί μας.

Εκ μέρους όλων των κατοίκων του νησιού μας θέλω να εκφράσω για μια ακόμη φορά τις πιο θερμές μου ευχαριστίες στο Θανάση Μαρτίνο, σ’ έναν άνθρωπο πρότυπο ήθους, αξιοπρέπειας και ταπεινότητας, πολύτιμο αρωγό και συμπαραστάτη μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια στην προσπάθεια βελτίωσης και επίλυσης σημαντικών θεμάτων που απασχολούν το νησί μας.

Το ενδιαφέρον και η αγάπη του Θανάση Μαρτίνου για τις ανάγκες των κατοίκων του νησιού μας αποτελεί εξαιρετική τιμή τόσο για μένα προσωπικά αλλά πιστεύω και για όλους του Ψαριανούς!!"

Σχετικά Άρθρα