
Άλλη μια πολύ θετική εξέλιξη για το δήμο Ψαρών, αφού υπεγράφησαν συμβάσεις με τις ανάδοχες εταιρείες για την προμήθεια 4 καινούριων οχημάτων που θα ενισχύσουν σημαντικά τις υπηρεσίες του δήμου.
Πρόκειται για την προμήθεια ενός (1) μικρού απορριμματοφόρου, ενός (1) ανατρεπόμενου φορτηγού με «παπαγαλάκι», ενός (1) αυτοκινούμενου αναρροφητικού σαρώθρου και ενός (1) αυτοκινούμενου πλυστικού οχήματος.
Η χρηματοδότηση προέρχεται από το χρηματοδοτικό πρόγραμμα του ΥΠ.ΕΣ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, καθώς και από ίδιους πόρους του δήμου και η διαδικασία επιλογής αναδόχων διενεργήθηκε από την ΕΕΤΑΑ, με την οποία ο δήμος έχει συνάψει προγραμματική σύμβαση.
Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από τις ανάδοχες εταιρείες το αναρροφητικό σάρωθρο και το μικρό πλυστικό θα παραδοθούν στο δήμο μας εντός διμήνου.