Νίκος Αδρουλάκης: Μόνο το Κίνημα Αλλαγής μπορεί και προσφέρει στο Ευρωκοινοβούλιο για την Ευρωπαϊκή αναβάθμιση της Ελλάδας.

Ομιλία του υποψήφιου Ευρωβουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ στο Ομήρειο
Δείτε τις Φωτογραφίες
Τετ, 01/05/2019 - 08:43

Με αρκετό κόσμο από το παλαιό ''ορθόδοξο'' ΠΑΣΟΚ του 80 που μετεξελίλχθηκε σε ΚΙΝ.ΑΛ. (Κίνημα Αλλαγής) και με κεντρικό μήνυμα την αναγκαιότητα της υποστήριξης του ΚΙΝ.ΑΛ. ως μόνη ικανή δύναμη να πράξει για το συμφέρον του Ελληνικού λαού, με τη συμμαχία των Σοσιαλδημοκρατών, των Φιλελεύθερων και των Πρασίνων για την πρόοδο και την αναβάθμιση της Ευρωπαϊκής ζωής των κρατών-μελών) για την Ευρωβουλή, πραγματοποιήθηκε η ομιλία του υποψηφίου Ευρωβουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ. Νίκου Ανδρουλάκη στην αίθουσα συνεδρίων του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου την Τρίτη 30 Απριλιου 2019 στις 7μ.μ. στη Χίο.

          Τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Αριστερές δυνάμεις της Ευρώπης ουδεμία θετική άποψη έχουν για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Ευρωπαϊκό ''γίγνεσθαι'' και για αυτό το λόγο δεν μπορούν να συνεισφέρουν προς το Ευρωπαϊκό συμφέρον της χώρας μας. Συμπλήρωσε δε, ότι ούτε η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης που συνεργάζονται με τον Βέμπερ και το Λαϊκό Κόμμα (που είναι θιασώτες της Ευρώπης των δύο ταχυτήτων και των διακρίσεων) έχουν να προσφέρουν τίποτα θετικό.

          Yπογράμμισε ότι η Παράταξή του και ο ίδιος έχουν προσφέρει πολλά στην Ευρωπαϊκή αναβάθμιση και στήριξη της Ελλάδας και θύμισε τις προσπάθειες για να παραμείνει η Ελλάδα στο Ευρώ, αλλά και ένα δικό του προσωπικό επίτευγμα (μαζί με τους συνεργάτες του στο Ευρωκοινοβούλιο) ο Μηχανισμός Ευρωπαϊκής Πολιτικής Προστασίας που συμπαρίσταται στα κράτη μέλη σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης όπως έκρυθμες πυρκαγιές, εκτεταμένες πλημμύρες και άλλες επείγουσες καταστάσεις. 

           Τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό να ενισχυθεί το ΚΙΝ.ΑΛ. στις προσεχείς Εκλογές για την ανατροπή του πολιτιού σκηνικού που ζούμε και για την αναβάθμιση της χώρας.  

Σχετικά Άρθρα