Χίος, Σάββατο 8 Αυγούστου

Ο Στρατός μας έβαλε τα... γυαλιά

Αλέξης Τσίπρας για τη δουλειά που έγινε στην πρώην ΒΙΑΛ
Δείτε τις Φωτογραφίες
Τετ, 16/12/2015 - 16:41

Αυτό απάντησε ευθαρσώς στον Διοικητή Μονάδας του Μηχανικού, παρουσία του Ταξίαρχου Θεμιστοκλή Γρυμπίρη, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στη διάρκεια της επίσκεψής του στην πρώην ΒΙΑΛ, βλέποντας τις εργασίες και πληροφορούμενος τον χρόνο ρεκόρ που έκανε το Μηχανικό να τον μεταμορφώσει στην κυριολεξία. “Ο στρατός μας έβαλε τα γυαλιά” είπε εις επήκοον όλων ενώ συνεχάρη έναν - έναν προσωπικά τους χειριστές των μηχανημάτων, λέγοντας με νόημα στον Ταξίαρχο πως έχει τη γνώμη ότι δικαιούνται μια... άδεια.

 

Σχετικά Άρθρα

Ανακοίνωση του Συνδυασμού Σύμπραξη Δημιουργίας
Παρ, 07/08/2020 - 18:21

Όταν ένα ανιδιοτελές και αυθόρμητο κάλεσμα  προς άξιους  και εργατικούς δημοτικούς συμβούλους για κοινή δράση και δημιουργικό έργο, μια ενωτική προσπάθεια ώστε κάθε μέρα, οι Χιώτισσες και οι Χιώτες  να βλέπουν κάτι νέο, όμορφο και λειτουργικό που θα αναβαθμίζει την ποιότητα της καθημερινότητάς τους, ορίζεται αποστασία, αυτό λέγεται ξεκάθαρη προσπάθεια για διχόνοια του λαού εις βάρος του λαού.

 

Ο Δήμαρχος  Σταμάτης Κάρμαντζης και η δημοτική αρχή- συνεχίζουν αποφασιστικά και δυναμικά   για το κοινό συμφέρον  και για ένα εντελώς διαφορετικό αύριο της Χίου μας  και των πολιτών. Βλέπουν μόνο μπροστά ενωτικά και παραγωγικά, γιατί εν τέλει μόνο αυτό ενδιαφέρει τους συμπολίτες μας.