Χίος, Τετάρτη 13 Νοεμβρίου

Ο Στρατός μας έβαλε τα... γυαλιά

Αλέξης Τσίπρας για τη δουλειά που έγινε στην πρώην ΒΙΑΛ
Δείτε τις Φωτογραφίες
Τετ, 16/12/2015 - 16:41

Αυτό απάντησε ευθαρσώς στον Διοικητή Μονάδας του Μηχανικού, παρουσία του Ταξίαρχου Θεμιστοκλή Γρυμπίρη, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στη διάρκεια της επίσκεψής του στην πρώην ΒΙΑΛ, βλέποντας τις εργασίες και πληροφορούμενος τον χρόνο ρεκόρ που έκανε το Μηχανικό να τον μεταμορφώσει στην κυριολεξία. “Ο στρατός μας έβαλε τα γυαλιά” είπε εις επήκοον όλων ενώ συνεχάρη έναν - έναν προσωπικά τους χειριστές των μηχανημάτων, λέγοντας με νόημα στον Ταξίαρχο πως έχει τη γνώμη ότι δικαιούνται μια... άδεια.

 

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 12/11/2019 - 19:29

Είναι τεράστια καταλαμβάνοντας 1,5 στρέμμα. Είναι ορατή από πολύ μακριά και από όλες της πλευρές αν και ο Δήμαρχος Γιώργης Δανιήλ ξεκαθαρίζει, ότι τον ενδιαφέρει κυρίως να την βλέπει η… Αθήνα, εκείνη ντε που επιμένει ότι οι Οινούσσες πρέπει να έχουν ΦΠΑ 24% και να στελεχώνονται με Καθηγητές τον... Νοέμβριο.

Αναφερόμαστε στην μεγάλη πέτρινη σημαία των Οινουσσών, την οποία και θα παρουσιάσουμε αύριο σε σχετικό τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

Μερικές λεπτομέρειες που έχουν σημασία. Η πρωτοβουλία ήταν συλλογική και αυθόρμητη. Συμμετείχαν δεκάδες, κυρίως νέοι καθώς ο λόφος δεν είναι προσβάσιμος, παρά μόνο με οχήματα 4χ4. Χρειάστηκε να κουβαληθούν χιλιάδες πέτρες, να τσιμεντωθούν, για να κρατηθούν από την βροχή και να βαφτούν.