Χίος, Τετάρτη 29 Ιανουαρίου

O Α. Τσίπρας να μην κάνει το ίδιο λάθος που έκανε ο Γ. Παπανδρέου τo 2010

Τρί, 23/06/2015 - 17:34

O Βουλευτής Χίου της ΝΔ  Νότης Μηταράκης μίλησε χθες το απόγευμα από το Σύνταγμα στο Βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Euronews. Στις δηλώσεις του επισήμανε μεταξύ άλλων:

«Εύχομαι η κυβέρνηση να κλείσει μια καλή συμφωνία για τον τόπο. Ο Ελληνικός λαός στέλνει και σήμερα ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι θέλει να παραμείνουμε στην ευρωζώνη.

Είναι σημαντικό η συμφωνία αυτή να μην είναι υφεσιακή, να μη στηρίζεται στους φόρους. Ελπίζω, δηλαδή, ο Αλέξης Τσίπρας να μην κάνει το ίδιο λάθος που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου το 2010 και το οποίο οδήγησε την Ελληνική οικονομία σε βαθιά ύφεση.

Αντίθετα για την έξοδο από την κρίση, απαιτείται μείωση των δαπανών, στήριξη των επενδύσεων, των εξαγωγών και των επιχειρήσεων».

 

Σχετικά Άρθρα

Ανακοίνωση του ΦΤΧ
Τρί, 28/01/2020 - 20:50

Ο Φορέας Τουρισμού Χίου από την σύσταση του, έθεσε πρωταρχικό του στόχο την συνεργασία με ένα στέλεχος του τουρισμού, για να αναλάβει, να βοηθήσει και να προωθήσει την υλοποίηση των  στόχων του ΦΤΧ.

 Σε αυτή μας την προσπάθεια ανταποκρίθηκε άμεσα ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Μουτζούρης, βάση των προσόντων που έχει θέσει ο ΦΤΧ (job description).
 

Με την ενέργεια αυτή και έχοντας αγαστή συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη τουρισμού κ.Νύκτας και το τμήμα τουρισμού της ΠΕ Χίου, ευελπιστούμε ότι η στρατηγική κι οι στόχοι που έχει χαράξει ο ΦΤΧ θα υλοποιηθούν το ταχύτερο δυνατόν.

 

Με εκτίμηση,

Αυγουστής Νεαμονίτης                                              Συράκης Ιωάννης

Πρόεδρος Φορέα Τουρισμού Χίου                          Γενικός Γραμματέας Φορέα Τουρισμού Χίου