«Ο υπουργός Υγείας έχει γράψει ένα τεράστιο μηδέν για το Νοσοκομείο»

Δήλωση του Βουλευτή Χίου και Τομεάρχη Νησιωτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Μιχαηλίδη
Δείτε το Βίντεο
Δευ, 25/07/2022 - 15:00

Τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη και τις εξαγγελίες που είχε κάνει στο νησί μας καταγγέλλει σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας 25 Ιουλίου 2022, ο βουλευτής Χίου και Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Ο ίδιος δήλωσε ότι ενώ ο υπουργός Υγείας είχε πει πριν από ένα μήνα, κατά την επίσκεψή του στη Χίο, ότι θα επιλύσει το πρόβλημα της υποστελέχωσης του ΕΚΑΒ, τα ζητήματα υπολειτουργίας του Νοσοκομείου καθώς και τη δυσλειτουργία του ακτινολογικού του τμήματος, έχει γράψει ένα τεράστιο 0 όσον αφορά τις υποδομές του "Σκυλίτσειου", μην δίδοντας την παραμικρή σημασία σε αυτό και την υγειονομική του περίθαλψη των κατοίκων.

Ο κ. Μιχαηλίδης σημείωσε ακόμη ότι σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων covid-19, την ευθύνη για όλα τα άλυτα θέματα του Νοσοκομείου την έχει αποκλειστικά η κυβέρνηση, ο υπουργός Υγείας καθώς και η διοίκηση του Νοσοκομείου, καλώντας για ακόμα μία φορά τη διοικήτριά του, Ελένη Κανταράκη, να υποβάλει την παραίτησή της.

i_kyvernisi_ehei_afisei_to_nosokomeio_hioy_stin._tyhi_toy

Σχετικά Άρθρα