Χίος, Σάββατο 28 Μαρτίου

Ομόφωνα αρνητικό το Τ.Σ. Βροντάδου στη "Φυλακή" Μερσινιδίου

Αν χρειαστεί θα προχωρήσουμε σε κινητοποιήσεις, δηλώνει ο Πρόεδρός του
Ακούστε το ηχιτικό
Τρί, 13/09/2016 - 15:00
Ηχητικό απόσπασμα: 

Όπως εξήγησε το πρωί στο Ράδιο «Α» ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Βροντάδου, Μάρκος Κοσμάς, τελικά η απόφαση του τοπικού συμβουλίου Βροντάδου, που συνεδρίασε χθες, ήταν ομόφωνα αρνητική στη λειτουργία «φυλακής» παραβατικών μεταναστών στο Μερσινίδι, αφού δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη στους κυβερνώντες ότι αυτά που υπόσχονται θα τα εφαρμόσουν. Μάλιστα επιφυλάχθηκε για νέες κινητοποιήσεις και επισήμανε ότι ανάλογα με την πορεία του ζητήματος θα πραγματοποιηθεί λαϊκή συνέλευση στην περιοχή.

 

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 28/03/2020 - 09:32

«Τα μέτρα για την απαγόρευση της κυκλοφορίας στη χώρα μας θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο από τις 6 Απριλίου».

 

Αυτό ανακοίνωσε μιλώντας σε εκπομπή του OPEN TV, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης

Ο υπουργός Ανάπτυξης ξεκαθάρισε ότι η κατάσταση στη χώρα μας είναι αρκετά καλύτερη συγκριτικά με άλλες χώρες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να παρθούν όλα τα μέτρα για να αντιμετωπιστεί ο κορωνοϊός.

Αναφερόμενος στα αντισηπτικά, σημείωσε ότι σύντομα θα λυθεί η κατάσταση με αυτά και τόνισε ότι θα γίνουν τα πάντα για να υπάρχουν και μάσκες στην αγορά.

«Η αισχροκέρδεια είναι κάτι ανήθικο. Γι' αυτό και επέβαλα πρόστιμο 50.000 ευρώ σε συγκεκριμένα εταιρεία. Θα είμαστε αμείλικτοι με την αισχροκέρδεια», ξεκαθάρισε ο κ. Γεωργιάδης.

Υπενθυμίζεται ότι την εντολή για απαγόρευση κάθε άσκοπης κυκλοφορίας και μετακίνησης πολιτών σε ολόκληρη την επικράτεια από τις 6 το πρωί της Δευτέρας 23 Μαρτίου είχε ανακοινώσει με διάγγελμά του την περασμένη Κυριακή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

CNN.gr