ΠΑΜΕ… Πρωτομαγιά

Τρί, 29/04/2014 - 16:10

Διαχωρίζοντας τη στάση του από τα συνδικαλιστικά όργανα του Εργατικού Κέντρου και του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ το ΠΑΜΕ διοργανώνει ξεχωριστή απεργιακή συγκέντρωση την Πρωτομαγιά, στις 10 το πρωί της Πέμπτης στην πλατεία Βουνακίου.
Σήμερα σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν τα μέλη της Γραμματείας του, Γιώργος Αμπαζής, Χρήστος Οικονόμου και Ξένος Αξιώτης, αναφέρθηκαν στα επίκαιρα μηνύματα της Πρωτομαγιάς, που εκτός από ημέρα τιμής και μνήμης συμπίπτει σε μια περίοδο έντονης ταξικής πάλης.
Παράλληλα ο κ. Οικονόμου εστίασε στις επερχόμενες εκλογές, αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές, λέγοντας ότι η ψήφος των πολιτών θα πρέπει να έχει ταξικό κριτήριο.
«Δεν έχουμε άλλη επιλογή, δεν μπορούμε να μείνουμε ανενεργοί», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιώργης Αμπαζής, προτρέποντας για συμμετοχή στη συγκέντρωση της Πέμπτης.
Ιδιαίτερα επικριτικός ήταν στη συνέχεια και παρόλο που είναι πρόεδρος του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ διαχώρισε τη θέση του από την πλειοψηφία του συνδικαλιστικού φορέα, η οποία, όπως και εκείνη του Εργατικού Κέντρου, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε, «καθορίζουν τις συνδικαλιστικές τους στοχεύσεις στη βάση των πολιτικών τους επιλογών», λέγοντας μάλιστα ότι και στον τόπο μας έχουμε κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό.

Σχετικά Άρθρα