Χίος, Κυριακή 19 Ιανουαρίου

Παρέμβαση Μουτζούρη να… τρέξουν οι τροχοί

Κυρ, 13/10/2019 - 17:42

Άμεση ήταν η απάντηση του Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου Κ. Μουτζούρη, σε άρθρο του Διευθυντή της Αλήθειας, να εκπληρώσει η Περιφέρεια την υπόσχεση της Χριστιάνας Καλογήρου για αγορά ειδικού λεωφορείου στον Αθλητικό Σύλλογο ΑμΕΑ «Ίωνες» που δυστυχώς δεν υλοποιήθηκε.

Ο Γ. Τζούμας στο άρθρο τόνιζε την συνέχεια της Διοίκησης ακόμα και στις μη υλοποιημένες υποσχέσεις, τις επιτυχίες των «Ιώνων» καθώς και τις φιλότιμες προσπάθειες τους να συγκεντρώσουν εδώ και χρόνια ένα ποσό χωρίς αυτό αντικειμενικά να στέκεται δυνατόν.

Έτσι ο Περιφερειάρχης έδωσε εντολή στον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Παντελή Βρουλή να ρθεί σε επαφή με τους «Ίωνες» ώστε την Τετάρτη στην Μυτιλήνη στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής να υπάρχει μια πρώτη προσέγγιση στο θέμα για να διαφανούν οι δυνατότητες της Περιφέρειας να συνδράμουν ουσιαστικά στην προσπάθεια.

 

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 19/01/2020 - 20:55

Πιθανότητα διάσπασης της παναιγιακής κινητοποίησης της Τετάρτης διαφαίνεται στο ορίζοντα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν φορείς, προεξάρχοντος του ΚΚΕ, που διαφωνούν με το τελικό πλαίσιο όπως έχει διαμορφωθεί, με την αφίσα που κυκλοφορεί, που παρακάμπτει το προσφυγικό πρόβλημα, αναφέροντας μόνο το μεταναστευτικό και από το γεγονός ότι φημολογείται ότι για παράδειγμα στην περίπτωση της Χίου θα υπάρξει μόνο ως ομιλητής ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου.  

Αν οι φήμες επιβεβαιωθούν δεν είναι απίθανο να δούμε τελικά δυό συγκεντρώσεις και στο θέμα αυτό.