Χίος, Σάββατο 14 Δεκεμβρίου

Πληρωμές αποζημιώσεων σε μαστιχοπαραγωγούς από βροχοπτώσεις

Σάβ, 26/01/2019 - 12:29

Οπως ενημέρωσε ο πρόεδρος της ΕΜΧ. Γ. Τούμπος, Υπηρεσιακοί παράγοντες του ΕΛΓΑ ενημέρωσαν με την σειρά τους ότι την επόμενη εβδομάδα θα πληρωθούν οι αιτούντες αποζημίωση Μαστιχοπαραγωγοί από τις βροχοπτώσεις του καλοκαιριού από τους Συνεταιρισμούς :
1) Νεοχωρίου
2) Καλλιμασιάς
3) Μέσα Διδύμας
4) Έξω Διδύμας
5) Καταρράκτη
6) Νενήτων 
7) Βουνού
8) Κοινής
9) Θολοποταμίου
10) Ελάτας
11) Βέσσας 
12) και Μυρμηγκίου
Οι πληγέντες από τους υπόλοιπους συνεταιρισμούς θα πληρωθούν εντός του Φλεβάρη.

Σχετικά Άρθρα

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ KONRAD-ADENAUER-STIFTUNG ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΔΕ
Σάβ, 14/12/2019 - 12:03

«Τα επιμορφωμένα στελέχη είναι και καλά στελέχη», ανέφεραν οι διοργανωτές της Ακαδημίας Στελεχών της ΝΔ που πραγματοποιεί, σε συνεργασία με την ΝΟΔΕ, ημερίδα στην Χίο.

«Κύριος στόχος αυτής της επιμόρφωσης είναι να δώσουμε στα στελέχη μας ορθό πολιτικό λόγο και ικανότητα να διαχειριστούν τα τοπικά ζητήματα», ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χίου Πρόδρομος Μανωλάκης.

Η  επιμορφωτική ακαδημία οργανώνεται από το ίδρυμα Konrad-Adenauer-Stiftung ενώ μετά την Χίο θα πραγματοποιηθεί και σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

Παράλληλα με την επιμόρφωση των στελεχών θα υπάρξει και συζήτηση για τοπικά προβλήματα από τα οποία δεν θα μπορούσε να λείπει η αναφορά  στο μεταναστευτικό-προσφυγικό με τα στελέχη της ΝΔ να τονίζουν ότι από τον Γενάρχη που θα ξεκινήσει η κατανομή μεταναστών και προσφύγων σε όλη την χώρα, τα νησιά, που έχουν επωμιστεί το μεγαλύτερο βάρος, θα μπορέσουν να δουν τα μέτρα αντιμετώπισης που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση.