"Πολιτική πληκτρολογίου" από το ΣΥΡΙΖΑ, διαπιστώνει ο Ν. Μηταράκης

Προ(σ)καλεί τον Ανδρέα Μιχαηλίδη να καταθέσει ερώτηση στην Βουλή για το μεταναστευτικό
Δευ, 19/04/2021 - 15:00

Άμεση ήταν η απάντηση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Βουλευτή Χίου, Νότη Μηταράκη στις βολές που εκτοξεύτηκαν από το Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Μιχαηλίδη και τη Ν.Ε. του κόμματας στη Χίο, για τις ενέργειές του στο μεταναστευτικό - προσφυγικό και την κατασκευή της δομής στο Θόλος.

Τους αποδίδει "πολιτική του πληκτρολογίου" και προσκαλεί τον συνάδελφό του Βουλευτή να καταθέσει ερώτηση στη Βουλή για να συζητηθεί επί της ουσίας το θέμα.

/ναλυτικά σε ανάρτησή του αναφέρει:

«Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. παρέδωσε σχεδόν διπλάσιους στη ΒΙΑΛ από όσους είναι σήμερα.

Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης και ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθούν να ξεχνάνε ότι η μεταναστευτική κρίση των νησιών δημιουργήθηκε επί των ημερών τους. Όπως δημιουργήθηκε η ΒΙΑΛ, η Σούδα, τα Ταμπάκικα. Και θα είχε γίνει και το αεροδρόμιο των Ολύμπων Δομή αν δεν είχαμε παρέμβει με γόνιμη εναλλακτική λύση. Και βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε σχεδόν διπλάσιους στη ΒΙΑΛ από όσους είναι σήμερα.

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έπραξε αυτά που δεσμεύτηκε, δηλαδή μείωσε ουσιαστικά τις ροές και προχώρησε σε μαζική αποσυμφόρηση.

Καλώ τον κ. Μιχαηλίδη αν θέλει να συζητήσει το μεταναστευτικό στη Χίο να καταθέσει ερώτηση στη Βουλή.

Προ εβδομάδων έκανα την ίδια πρόσκληση στον κ. Γιάννη Μπουρνού, να συζητήσουμε για την Λέσβο και αναμένω.

Πρέπει να καταλάβουν, επιτέλους, ότι η πολιτική του "πληκτρολογίου" δεν είναι εποικοδομητική ούτε για τους ίδιους ούτε για τον τόπο».

Σχετικά Άρθρα