Ψαριανά αθλητικά μονοπάτια

Πέμ, 22/07/2021 - 18:47

Ολοκληρώθηκε για άλλη μια χρονιά και με απόλυτη επιτυχία το πρόγραμμα «ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ - Καλοκαίρι 2021» στα Ψαρά.

Η υπέροχη εκδήλωση λήξης, που περιλάμβανε πλήθος αθλητικών δραστηριοτήτων και παιχνίδια σκόρπισε χαρά και ενθουσιασμό σε μικρούς και μεγάλους.

Η συμμετοχή των παιδιών μας ήταν καθολική και για τρεις εβδομάδες, από 1/7 μέχρι 21/7, είχαν την ευκαιρία περάσουν το χρόνο τους δημιουργικά, να αθληθούν και να παίξουν ποικίλα δημιουργικά παιχνίδια, κάτω από την καθοδήγηση και την επίβλεψη των άρτια εκπαιδευμένων και εξειδικευμένων καθηγητών φυσικής αγωγής που «έτρεξαν» το πρόγραμμα. Η Βασιλική, η Ελένη και ο Στέφανος φρόντισαν με περισσή διάθεση και επαγγελματισμό να προσφέρουν στα παιδιά ξεχωριστές και δημιουργικές στιγμές.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά το Ίδρυμα ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ και την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Αναγέννηση & Πρόοδος» για τη σχεδίαση και υλοποίηση αυτού του εξαιρετικού προγράμματος που αποτελεί μια πολύ σημαντική προσφορά στην προώθηση της αθλητικής παιδείας στα πολύ μικρά - ακριτικά νησιά της πατρίδας μας.

Θερμά συγχαρητήρια όμως αξίζουν και όλα τα παιδιά του νησιού, για τη καθολική συμμετοχή τους και την άψογη συμπεριφορά που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος.

Σχετικά Άρθρα