Χίος, Δευτέρα 18 Νοεμβρίου

Σάρωσε στην Χίο ο Κ. Μουτζούρης. Χρ. Καλογήρου ψήφισαν Ψαρά και Οινούσσες. Τα αποτελέσματα με την μορφή γραφημάτων

Δείτε τις Φωτογραφίες
Δευ, 03/06/2019 - 05:20

Στην περίπτωση των Περιφερειακών εκλογών καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα δεν έπαιξε μόνο η Πόλη, όπως έγινε  στις Δημοτικές εκλογές, καθώς ο Συνδυασμός Καλογήρου, όπως φαίνεται και στον εικονιζόμενο χάρτη σάρωσε κυριολεκτικά σε όλο το νησί. Εξαίρεση στον Νομό αποτέλεσαν τα Ψαρά και οι Οινούσσες που προέκριναν την Χρ. Καλογήρου.

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 18/11/2019 - 16:25

Από την 96 ΑΔΤΕ ανακοινώνεται ότι,την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019, στο πλαίσιο εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, η 96 ΑΔΤΕ “ΧΙΟΣ” διοργανώνει τις παρακάτω εκδηλώσεις οι οποίες θα είναι ανοιχτές για το κοινό:

α. «Ανοιχτά Στρατόπεδα» στο Στρατόπεδο Μαρμαρινού  του χωριού ΧΑΛΚΕΙΟΣ, από τις 10.00 π.μ. έως την 1.00 μ. με ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του Στρατοπέδου και παρουσίαση οπλικών συστημάτων.

Η είσοδος στο Στρατόπεδο θα πραγματοποιείται με απλή επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας για τους ενήλικες – συνοδούς, ενώ εντός του Στρατοπέδου θα διατίθεται χώρος στάθμευσης οχημάτων.

Για τη διευκόλυνση της μετακίνησης των επισκεπτών, θα υπάρχουν διαθέσιμα λεωφορεία έμπροσθεν του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου Χίου από τις 9.30 π.μ. έως και τις 12.00 μ.

β. Εορταστική εκδήλωση στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου, την ίδια μέρα στις 6.30 μ.μ. με επίκαιρες ομιλίες και μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.